Xento
Image default
Beauty en verzorging

Jouw salon aanvullen met hoogwaardige producten om je als schoonheidsspecialiste te onderscheiden

Als jij je als schoonheidsspecialiste wil onderscheiden van concurrenten, maak dan in je salon gebruik van hoogwaardige producten. Hoe weet je nu precies welke producten van hoge kwaliteit zijn en welke niet? Dat is eigenlijk niet altijd makkelijk te bepalen. Het kan zijn dat je de neiging hebt om te denken dat de dure producten, dé producten zijn die je moet hebben als schoonheidsspecialiste. Jammer genoeg is dat niet altijd waar. Er zijn ook goedkope merken die minstens dezelfde of zelfs betere kwaliteit bieden dan sommige duurdere merken. Een voorbeeld van zo’n merk is Rawa Secrets. Dit Nederlandse merk werd opgericht met het idee dat cosmetica- en verzorgingsproducten niet duur hoeven te zijn.

Enkele grondstoffen die verwerkt zitten in de producten van dit merk

Schaf je als schoonheidsspecialiste de producten van Rawa Secrets aan voor in je salon? Dan werk je met producten die de hoogwaardige grondstof Parel extract bevatten. Daarnaast kan je rekenen op een hele reeks andere natuurlijke grondstoffen die allergeenvrij zijn. Zo zitten er in de producten ook stamcellen van de vlinderplantvlinder verwerkt en vind je er Purple Orchid in terug. Verder bevatten de producten Hyaluronzuur, vitamine A, bamboo, Illipe butter, Aloe Vera, Argan olie en Allantoïne of smeerwortel. Elk product heeft natuurlijk een unieke samenstelling die zal zorgen voor een stralende huid. Twijfel dus niet langer en kies voor de producten van Rawa Secrets.

Kies voor producten met unieke grondstoffen en eigenschappen

Breng zeker eens een bezoekje aan de website van Rawa Secrets als je meer uitleg wenst over de verschillende producten die je als schoonheidsspecialiste kan aanschaffen in je salon. Heb je vragen voor of over het merk? Dan kan je het team van deze organisatie altijd bereiken. De contactgegevens staan eveneens op de website van het bedrijf. Het team helpt je met alle plezier verder.