Xento
Image default
Bedrijven

De Bierverpakking mogelijkheden

Het is erg belangrijk om een pakkende en duidelijke bierverpakking om jouw eigen bier heen te hebben. Zo zorg je ervoor, dat jouw merk herkenbaar wordt en kan je extra informatie meegeven. In deze blog gaan we verschillende mogelijkheden bespreken voor het verpakken van bier.

Bierverpakkingen voor flesjes

Er zijn veel mogelijkheden voor het verpakken van bierflesjes. Voor de 33cl kan je tot 1, 2, 3 of 4 biertjes verpakken. Waarvan de verpakking uniek is te maken naar wens.  De 25cl en 30cl zijn ook zeker mogelijk, daarin kan je 6 flesjes kwijt, dan wordt er voor deze pijpjes een verpakking ontwikkelt.

Bierverpakkingen voor de blikjes

Je kunt ook verpakkingen laten maken voor bierblikjes. De verpakking wordt dan gemaakt van hoogwaardig vouwkarton en kunnen 3 blikjes in verpakt worden. Door de kartonnen verpakking kun je ook extra informatie meegeven over het product.  Ook kun je hier een venster in aanbrengen, dat is doorzichtig in jouw verpakking.

Glas mee verpakken bij de verpakking

Het is een mooie toevoeging om naast het biertje ook een glas mee te verpakken. Dit kan vaak al als je 500 stuks afneemt. Klanten vinden dit vaak een erg leuk gebaar, op het glas kan je ook een extra stukje reclame zetten. Het is dus eigenlijk een win-win situatie van het bijvoegen van een glas.

Opvallen met bierverpakking

Doordat je een eigen bierverpakking maakt, ga je opvallen in vergelijking met de rest. Zo val je op in het schap, en onderscheid jij jezelf van de concurrentie. Je creëert ook merkbeleving bij jouw product.

Bierverpakking laten maken

Er zijn meerdere bedrijven die bierverpakkingen produceren. Packaging.nl is daar 1 van, een jong bedrijf die al gepersonaliseerde bierverpakkingen verkoopt vanaf 25 stuks. Allemaal uniek te bedrukken en binnen 5 dagen na akkoord leverbaar. Als je nog niet zo goed weet wat je wilt, dan is dit echt top. Omdat je niet gelijk honderden verpakkingen hoeft af te nemen.