Xento
Image default
Zorg

Vcare brengt zorg en MKB in verbinding

Vcare brengt u in verbinding

Vcare levert slimme internet oplossingen voor bedrijven en zorginstellingen. Vooral voor goede communicatie in de zorg is Vcare dé juiste partner om in te schakelen wanneer uw zorgorganisatie groeit. Een goed beveiligde en betrouwbare internetverbinding is een must. Daarom zijn we trots op dat Vcare gebruik maakt van een separaat internetlijn voor communicatie waardoor we een hoge mate van privacy waarborging kunnen garanderen. Vcare voldoet daarom ook aan de hoogste beveiligingsnorm conform de autoriteit persoonsgegevens gegevensbescherming (AVG) dankzij de ISO27001 en NEN7510 certificering. We monitoren actief alle verbindingen via onze beveiligde dataservers in Nederland en geven een 24/7 support voor al onze klanten. We garanderen een 99% uptime voor al onze klanten!

Communicatie oplossingen op maat

Omdat we zoveel ervaring hebben in de zorg hebben we zorgoplossingen ontwikkeld die afgestemd zijn aan de wensen die vanuit de praktijk veel gebruikt worden. We ontwikkelen onze applicaties continu door met behulp van onze eigen applicatieontwikkelaars en luisteren nauwkeurig naar de wensen van onze gebruikers. Enkele voorbeelden van Vcare applicaties die we willen toelichten zijn:

Digitaal faxen met email to fax

Een verouderde techniek voor velen, maar faxen wordt nog steeds veel gebruikt bij huisartsen, specialisten en zorginstellingen. Daarom is het goed om te weten dat wij met Vcare faxservice uw vertrouwde fax kunnen beheren en zelfs kunnen digitaliseren. Het versturen van recepten of dossiers kunt u eenvoudig sturen via de gebruikelijke fax, maar het telefoonnummer van de ontvanger kunnen wij koppelen met een e-mail adres zodat de fax als en pdf digitaal binnenkomt. Het voordeel van Vcare faxservice is dat u gewoon kunt faxen zoals u gewend bent en geen speciale fax apparatuur nodig heeft, maar er veel meer flexibiliteit bij komt doordat de ontvangen pdf eenvoudig doorgestuurd kan worden. Maakt u geen zorgen over privacy, de faxen worden verzonden over een beveiligde verbinding.

Altijd bereikbaar juist in een Noodscenario

De hoogste service level agreement is een belangrijke vereiste voor de mobiele bereikbaarheid van huisartsen, specialisten en zorginstellingen. En het juist bij calamiteiten dat de bereikbaarheid er moet zijn. Denk aan kabelstoring of kabelschade en stroomstoring. Bij Vcare zijn we ervaren in het inrichten van een noodscenario, waarbij gesprekken automatisch herleid worden en doorgestuurd worden naar de juiste nummers. Waarheen kunt u zelf bepalen, denk aan specifieke spoedlijnen, mobiele nummers of een voicemail.

Snel en eenvoudig doorverbinden en intern bellen

Heeft u te maken met veel telefonieverkeer? Dan zijn mogelijkheden zoals doorverbinden, voicemail en intern bellen geen overbodige luxe. Met Vcare connect beheert u alle uw telefonie veilig en gemakkelijk in de cloud. Omdat uw telefoneert via het internet (Voip) is het systeem eenvoudig schaalbaar en flexibel. Doorschakelen naar een collega is kinderlijk eenvoudig en het zelf instellen van een keuzemenu is ook zo geregeld. Ook kunt u zelfs ervoor kiezen dat een cliënt automatisch wordt teruggebeld bij een wachtrij. Handige functies die we samen met en voor zorgprofessionals hebben verfijnd om het werk makkelijker te maken.

Onbeperkt bellen met mobile connect

Veel bellen is heel normaal in het bedrijfsleven, vooral in de zorg. En met een standaard telefoonabonnement betaal je voor al die minuten die doortikken per minuut en dat kan nogal in de kosten oplopen. Door te kiezen voor een abonnement voor een vast bedrag per maand heeft u meer duidelijkheid en zijn de kosten vooraf altijd helder. Geen verrassingen achteraf dus met de zakelijke telefonie abonnementen van Vcare – Bel zoveel u wilt en weet vooraf waar u aan toe bent!

Waarom kiezen voor Vcare

Bij Vcare zijn we goed om te hoogte van technologische ontwikkelingen en denken we altijd mee met onze klanten. Daarnaast blijven we innoveren en nieuwe slimme integraties ontwikkelingen met bestaande systemen zoals Microsoft Teams, Google en bestaande bekende HAPIS en HIS informatiesystemen van o.a. Pharmapartners, Topicus en Chipsoft. We doen er alles aan om Vcare connect hét meest veilige en betrouwbare online communicatieplatform te maken voor zorg én MKB in Nederland.

Ook geloven wij in het aangaan van een duurzame partnership met onze klanten, waarbij wij u echt leren kennen en onze diensten als continue proces leveren. We nemen de zorg voor bereikbaarheid volledig uit handen en brengen de laatste digitale ontwikkelingen naar u toe. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs voor een demo op locatie of op afstand via beeldbellen.

https://www.vcareconnect.nl/