Xento
Image default
Bedrijven

De beste Ford bedrijfswagens bij Ardea Auto

Oriënteert u zich op de aanschaf van Ford bedrijfswagens? Dan helpt Ardea Auto u letterlijk op weg. Als grootste Ford dealer van Nederland heeft dit bedrijf jarenlange kennis en ervaring in de levering van Ford bedrijfswagens. Daarnaast kunt u er ook terecht voor Ford occasions. De accountmanagers komen graag persoonlijk met u in gesprek voor een eerste kennismaking of passend advies. U kunt hiervoor een afspraak maken in één van de zestien vestigingen of op uw eigen bedrijfslocatie. Ardea Auto heeft het grootste aanbod Ford bedrijfswagens van Nederland.

Kies voor service en kwaliteit

Met de meeste keuze en de beste prijs is Ardea Auto het aangewezen adres voor de aanschaf van uw Ford bedrijfswagens. De mogelijkheden variëren van een enkele auto tot een compleet wagenpark. U kunt daarnaast gebruikmaken van extra diensten. Zo kunt u uw bedrijfswagen leasen, in laten richten of uw wagenpark laten beheren. Ook is er een prima financiële regeling te treffen. Deze financiering wordt geheel afgestemd op uw situatie als ondernemer, waarbij u de looptijd kunt bepalen en economisch eigenaar van de auto wordt.

Ardea Auto is al jarenlang een vertrouwd adres

Met zo’n 90 jaar ervaring kan Ardea Auto u als geen ander adviseren bij de aankoop van Ford bedrijfswagens en Ford occasions. Het bedrijf telt inmiddels zestien vestigingen, die verspreid zijn over Noord-Holland en Zuid-Holland. Ardea Auto richt zich op service en kwaliteit en heeft oog en oor voor de wensen van iedere klant. Persoonlijk contact is daarbij erg belangrijk. Het bedrijf valt onder de StenGroep en houdt zich bezig met duurzaam ondernemen.

Keuze uit vele Ford occasions

Ardea Auto biedt u het grootste aanbod Ford occasions van Nederland. Dit zijn auto’s die aan een kritische selectie zijn onderworpen alvorens ze zijn ingekocht. U bent daarmee verzekerd van uitstekende kwaliteit. Ardea Auto geeft u inzicht in de gereden kilometers en het onderhoud aan de auto, zodat u zeker weet dat de kilometerstand klopt. Daarbij krijgt u een SternGarant garantie van twee jaar met een uitstekende dekking. Zo worden kapotte onderdelen vervangen of gerepareerd en bent u verzekerd van pechhulp en ondersteuning bij schade of een ongeval.