Xento

nov 29 2015

Tips over de autoverzekering afsluiten.

Collectieve Autoverzekering

Met de collectieve autoverzekering kunt u de kosten auto verzekering verder omlaag brengen. In principe geldt, dat u minimaal 11 auto’s of liever, motorrijtuigen moet hebben als bedrijf. Dit kunnen personenauto’s, bestelauto’s of vrachtwagens zijn, maar ook andere gemotoriseerde voertuigen binnen uw organisatie tellen mee. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vorkheftrucks.

Autoverzekering Jongeren

Een auto verzekeren voor jongeren was voor velen voor wat betreft de premie nogal een zorgenkindje. Bij het autoverzekering berekenen voor de auto van iemand die nog geen 24 jaar jaar was, bleek de premie voor zo’n verzekering vaak nogal een schok.

Toegegeven, het is nog steeds niet de goedkoopste verzekering maar de “premiepieken” van vroeger zijn gelukkig inmiddels wat gedempt. Bij autoverzekeringvergelijken.info kunt u ook als jongere een goedkope autoverzekering berekenen. Vergeet u ook hier niet, om de mogelijkheid autoverzekering vergelijken te gebruiken. Dat blijft immers belangrijk.

En nog een belangrijk advies: sluit nooit een auto verzekering op naam van vader of moeder, of een oudere broer of zus. Bij dit soort “constructies” zou die dan optreden als regelmatige bestuurder terwijl dit niet zo is. Deze verzwijging (en dus misleiding van de verzekeraar) kan bij schade heel vervelende gevolgen hebben waar u vele jaren last van heeft. Dan is de lage premie snel vergeten!

NOCLAIMBESCHEMER – BONUSBESCHERMER

Vele autoverzekeraars bieden tegenwoordig de zogenaamde Noclaimbeschermer, ook wel Bonusbeschermer genoemd bij de autoverzekeringen. Bij een schade die normaal gesproken zou leiden tot een terugval op de Bonus-Malus ladder, behoudt u het aantal treden met bijbehorende noclaimkorting of bonuskorting, en dus ook een goedkope autoverzekering.

Bezoek de website voor meer info : https://www.verzekeringvergelijken123.nl

Written by