Xento
Image default
Bedrijven

Bij Andersgedenkmonumenten vind je een gepersonaliseerd grafmonument

U staat midden in het leven, omringt door gezin, partner, familie, vrienden en dan plots is het moment daar. Heel onverwacht wordt u overvallen door verlies van een uw dierbaren waarna er praktische keuzes gemaakt moeten worden. Op dat moment beseft u pas het voordeel om zélf alles te regelen en te beslissen voordat u komt te overlijden. Met uw eigen voorkeur kunt u namelijk een intiemer afscheid creëren zoals u voor ogen heeft en ook zelf uw gepersonaliseerde grafsteen of monument realiseren. Tevens ontlast u hiermee uw naasten van zware taken in een moeilijke periode.

De eerste stap doen we samen.

Herdenken kan op verschillende manieren vorm gegeven worden, zeker in deze tijd. Om over uw eigen ideeën en wensen na te denken kan overweldigend zijn. Dit is zeker geen alledaags onderwerp waar iemand graag bij stilstaat. Wij willen u hierin dan ook graag bijstaan. Immers, u heeft vast wel een idee welke manier van herdenken het beste bij u zou passen. Wij kunnen u helpen met het aandragen van meerdere opties in grafmonumenten of urnen en de materialen die daarbij gebruikt kunnen worden. Ook hebben we ervaring met verschillende culturen en wat daarbij wel of niet gewenst en gewaardeerd wordt.

Wie zijn wij?

Andersgedenkmonumenten is een bedrijf wat zich bewust heeft gericht op de meest persoonlijke manier van herdenken. Naast het aanbieden van de mogelijkheden in gedenkstenen en monumenten kunnen wij zelf, vanuit uw wensen en ideeën, een persoonlijk grafmonument ontwerpen en verwezenlijken. Met een open manier van communiceren bieden wij onze klanten een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en een vakkundig advies. Mede door onze ervaring van meer dan 10 jaar zijn we niet alleen werkzaam in de regio Rotterdam. U kunt ons vanuit heel Nederland benaderen voor een persoonlijk gesprek en advies.

Herdenken, een belangrijke beslissing.

Herdenken is niet alleen voor nabestaanden, het is ook voor u. Wat we hiermee bedoelen is het volgende. Wanneer iemand komt te overlijden brengt dit uiteraard veel emoties in beweging. Mensen waar we van houden niet meer zien, vasthouden of mee kunnen praten heeft een geweldige impact op ons allemaal. Een gepersonaliseerde herdenking, op welke manier dan ook, kan bijdragen tot een betere verwerking of het leren omgaan met die gevoelens. Evenzo voor u wanneer u liever de keuze zelf maakt en deze laat vastleggen voor later. Het uitzoeken is een onderdeel van het herdenken en daardoor een belangrijke beslissing. Dit is waarmee wij u graag van dienst willen zijn.

Meer informatie over de vele mogelijkheden van een gepersonaliseerde grafsteen of monument kunt u vinden op www.andersgedenkmonumenten.nl of via info@andersgedenkmonumenten.nl

https://www.andersgedenkmonumenten.nl/