Xento
Image default
Bedrijven

Ben je al je abonnementen zat? Lees hier wat je dan kunt doen!

We hebben ze vast allemaal wel; tientallen abonnementen die we ooit eens hebben afgesloten en waar we nog steeds elke maand voor betalen. Vaak wordt er niet meer naar omgekeken en worden ze dus vergeten. Of is het nogal onduidelijk hoe je je abonnementen kun opzeggen. Ben je van plan om eens al je abonnementen te gaan opschonen? Met onderstaande tips kun jij je abonnementen makkelijk wijzigen of zelfs stopzetten. Zo bespaar je veel geld!

Welke abonnementen wil je stopzetten?

Voor al die abonnementen die je eigenlijk nooit gebruikt: het is nu eindelijk tijd om deze stop te gaan zetten! Maar welke abonnementen wil je echt houden? Wil je je afmelden? Probeer dit dan tijdig te doen. Zo zit je niet aan extra kosten vast! Vergeet hierbij ook zeker niet je verzekering. Zeker aan het einde van het jaar is het slim om nog eens naar je verzekering om te kijken. Kijk welke voor jou geschikt is en herhaal deze check elk jaar. Je kunt hiermee enkele tientallen of zelfs honderden euro’s per maand besparen op vaste maandlasten!

Weet wat je moet doen

Bij de meeste abonnementen gaat stopzetten gemakkelijk en snel. Toch zijn er vaak bedrijven die het je bewust moeilijk maken of je lang vast laten zitten aan een abonnement. Dit is natuurlijk voor jou als klant niet fijn. Het is daarom aan te raden om voordat je een nieuw abonnement afsluit, altijd eerst goed naar de algemene voorwaarden van het abonnement te kijken. Moet je minimaal een jaar je abonnement betalen? Of wordt je abonnement automatisch doorbetaald? Dit zijn allemaal zaken waar je op kunt letten bij het afsluiten van een abonnement. Zo zit je straks waarschijnlijk minder lang vast aan de abonnementen die je misschien niet al te lang wilde houden.

Wil je bijvoorbeeld je abonnement van KNP opzeggen? Je abonnement van KPN opzeggen gaat daarentegen vaak wel gemakkelijk en snel in vergelijking tot andere websites of bedrijven. Dat is ook een van de redenen dat niet veel mensen hun abonnement bij KPN opzeggen.

https://www.123opzeggen.nl/telecom/kpn/opzeggen