Xento
Image default
Banen en opleidingen

Met de cursus keuren elektrisch gereedschap doet u nuttige kennis op

Als u de cursus keuren elektrisch gereedschap gaat volgen, doet u kennis op die u direct binnen uw bedrijf kunt toepassen. Het gaat om kennis die bovendien van groot belang is voor de veiligheid van uw medewerkers. Het werken met veilige apparaten voorkomt ongelukken en daarmee letsel dat in sommige gevallen zelfs blijvend kan zijn. Als u of een medewerker binnen uw bedrijf de cursus keuren elektrisch gereedschap heeft gevolgd, hoeft u het keuren van de apparaten niet meer door een externe partij te laten doen. Dit scheelt u tijd en geld en bovendien kunt u op ieder moment beschikken over een deskundige keurmeester binnen uw eigen werknemers.

De norm voor het keuren van elektrisch gereedschap

Het keuren van elektrisch gereedschap gebeurt niet zomaar. Hiervoor is een officiële norm beschikbaar, de NEN 3140. In de NEN 3140 staat exact beschreven hoe een keuring moet worden uitgevoerd. Hoe moet er worden gemeten en getest? Wanneer is een apparaat goedgekeurd of afgekeurd? Tijdens een cursus keuren elektrisch gereedschap leert u stapsgewijs wat de normen zijn en hoe u deze moet toepassen. Uiteraard bestaat de cursus niet alleen uit theorie maar oefent u ook in de praktijk. Een meetapparaat kunt u ter plaatse lenen maar u mag ook uw eigen apparatuur meenemen om hiermee te oefenen.

Eenvoudig inschrijven voor de cursus doet u online

Bent u overtuigd van het nut van de cursus keuren elektrisch gereedschap? Dan kunt u zich direct online inschrijven bij Omega Training & Inspectie. Zij verzorgen deze cursus op diverse locaties in heel Nederland. U kunt dus een locatie kiezen bij u in de buurt en een datum waarop het u schikt. Inschrijven kan online en u ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging. De kosten bedragen € 199 per persoon, exclusief btw. Als u meerdere medewerkers van uw bedrijf inschrijft, ontvangt u een korting op het cursusgeld. De cursus wordt verzorgd door een ervaren en enthousiaste docent en een lunch is inbegrepen. In één dag wordt alle kennis efficiënt overgedragen en deze kan daarna direct in de praktijk worden toegepast.

https://omegatraining.nl