Xento
Image default
Banen en opleidingen

Hét uitzendbureau in Tilburg en Etten-Leur

Ben je pas geleden afgestudeerd en op zoek naar je eerste grote-mensen-baan? Of ben je een ervaren professional die klaar is voor een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt? Wat je situatie ook is, bij Raaak Personeel staan ervaren consultants voor je klaar om hulp te bieden. Natuurlijk kun je zelf op zoek gaan en alle commerciële en administratieve functies afspeuren. Misschien lukt het je wel om via-via een nieuw pad in te slaan. Maar mocht je een extra helpende hand prettig vinden, dan is dit uitzendbureau in onder andere Tilburg en Etten-Leur dé partner voor jou.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vraag hulp!

Het zou zomaar kunnen dat je zelf nog geen idee hebt waar je goed in bent. De consultants van Raaak Personeel luisteren met oprechte interesse naar je en onderzoeken jouw capaciteiten – zo kom je bij dit uitzendbureau in Tilburg en Etten-Leur meteen te weten wat jouw sterke en zwakke punten zijn. Dit wordt uitgezocht door middel van een persoonlijkheidstest. Natuurlijk wordt er ook gekeken naar je cv, maar tijdens de gesprekken met de consultants zul je merken dat er meer diepgang in de gesprekken zit. Tijdens je gesprek zit je vooral ontspannen met een bak koffie of thee met de consultant te kletsen, zodat hij of zij precies weet waar je naar op zoek bent.

Dit uitzendbureau zoekt uit waar de baankansen liggen

De consultants van Raaak Personeel kijken niet alleen naar jouw capaciteiten en wensen. Zij weten namelijk precies waar de baankansen en actuele vacatures liggen bij de lokale én regionale bedrijven. Dit maakt het uitzendbureau in onder andere Etten-Leur en Tilburg zo uitzonderlijk. Bovendien kennen zij ook de verborgen vacatures. Raaak Personeel weet precies de goede match te maken dus jou en je toekomstige werkgever, zodat je zeker te weten op je plek zult zitten bij je nieuwe uitdaging. Ben je nieuwsgierig? Neem dan eens contact op met één van de consultants, ze helpen je graag verder in je carrière.