Xento
Image default
Gezondheid

Doe een proefles bij deze yogastudio nabij Amsterdam-Zuidoost

YogaToday is een yogastudio in Weesp, op enkele minuten weg van Amsterdam-Zuidoost. De studio bevindt zich op een bijzondere locatie, namelijk in de prachtige Laurentiuskerk. Hier volg je diverse yogalessen waarbij je je hoofd en gevoel weer in een lijn krijgt. Er is een divers aanbod dat geschikt is voor zowel jong als oud. Er zijn natuurlijk wel diverse yoganiveaus, van ontspannend tot intensief, therapeutisch tot speels en authentiek tot hedendaags. Het is logisch als je nog niet helemaal weet welke yogavorm het best bij jou past. Daarom biedt deze yogastudio in regio Amsterdam-Zuidoost je twee proeflessen voor de prijs van één aan. Je betaalt € 17,- voor de eerste les en de tweede les doe je gratis. De docenten geloven er namelijk in dat je met twee lessen veel beter ontdekt of het yogatype iets voor jou is.

Online yogalessen volgen

Wil je vanuit het comfort van je eigen woning op je yogamat plaatsnemen en lessen volgen? Dat is geen enkel probleem, want YogaToday biedt je ongeveer 15 à 20 nieuwe online lessen per week aan. Je hebt dus meer dan genoeg keuze! Je volgt onbeperkt online lessen via de livestream. Je doet dus gelijktijdig mee met de lessen die in de yogastudio in Weesp, vlak bij Amsterdam-Zuidoost, worden gegeven. De lessen worden gefilmd in twee zalen, wat betekent dat je altijd wel een les kunt volgen waar je interesse in hebt. Bekijk zeker eens de tarieven op de website en meld je aan!

Bereik de locatie gemakkelijk

De gunstige locatie van deze yogastudio nabij Diemen, zorgt ervoor dat je vanuit de gehele regio van Amsterdam binnen enkele minuten aanwezig kunt zijn. Wacht dus niet langer en meld je aan voor een van de lessen, word fit, ontspannen en kalm. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de professionals in de yogastudio.

Gerelateerde artikelen

Een professionele kinderreanimatie cursus volgen?

cbd tabletten

3 redenen om regelmatig een bezoek te brengen aan je tandarts in Breda