Xento
Image default
Auto's en Motoren

Leuke vakantie uitjes 2020

Zomer 2020. Een beetje anders dan normaal door het COVID-19, maar dat mag de pret zeker niet bedrukken. Tijd om op vakantie te gaan in het binnenland en ons Nederland te (her)ontdekken. Er zijn vast genoeg plekken waar je nog niet geweest bent en er nog niet aan toe bent gekomen. Deze zomervakantie biedt de juiste mogelijkheid voor leuke vakantie uitjes binnen Nederland! 

Bereid je goed voor

Voordat je vertrekt voor deze waanzinnige dag uit, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Je zit er namelijk niet op te wachten om straks met autopech langs de weg te staan en om pechhulp te moeten vragen. Daar is het goed als je van tevoren goed voorbereid bent op de rit. Dit doe je als volgt: download nu de gratis app van RoadGuard en wees ervan verzekerd dat je snel weer de weg op geholpen wordt. Wat het grote voordeel is aan de pechhulp van RoadGuard? Je hebt hiervoor helemaal geen abonnement of lidmaatschap nodig. Je betaalt niet te veel, want je rekent alleen de hulp die je nodig hebt af. Dat is nog eens handig en fijn! 

Op safari

Ben jij er klaar voor? Huh waarvoor? Klaar om oog in oog te staan met meer dan 150 wilde diersoorten! Wellicht heb je er ooit wel eens van gedroomd, maar is het qua tijd of budget er nooit meer van gekomen: een safari maken in het prachtige Zuid-Afrika. Dan is een safari bij de Beekse Bergen de allerbeste beslissing voor jou. Het is niet alleen spannend, maar ook erg leerzaam. Deze unieke reis brengt jou in de wondere wereld van wilde diersoorten die gewoon naast jou lopen. Bij de Beekse Bergen kun je kiezen uit meerdere soorten safari’s, namelijk uit de volgende soorten:

  • Bootsafari

Met een bootsafari ontdek je de wilde dieren vanaf het water in alle rust en ontspannenheid. Deze safari duurt ongeveer 30 minuten en je kunt deze doen op verschillende dagen om verschillende tijden.

  • Safari met de auto

Als jij je liever echt tussen de wilde dieren bevindt en vanuit je eigen auto, dan is een autosafari echt perfect voor jou. Je rijdt letterlijk langs onder andere de jachtluipaarden en prachtige zebra’s. Er zijn twee verschillende routes waaruit je kunt kiezen. Halverwege de route kun je in het Kongo restaurant genieten van een hapje en een drankje en even pauzeren. Daarna zul je weer helemaal opgeladen zijn om de spannende route voort te zetten.

  • Bus

Ideaal als je juist geen zin hebt om zelf te rijden, maar je toch wilt begeven tussen de wilde dieren.

  • Wandelsafari

Deze is geschikt voor elke sportieveling die er wel van houdt om een wandeling te maken. Tijdens deze kilometerslange safari sta je oog in oog met wilde dieren. Uiteraard wel op een veilige manier! 

Je kunt de verschillende safarisoorten ook met elkaar combineren.

Circuit van Zandvoort

Formule 1 is met onze Max hele hot de laatste jaren. Dit jaar was iedereen helemaal enthousiast over het raceprogramma, want 2020 zou het jaar zijn dat Formule 1 voor het eerst naar Nederland kwam. Helaas gooit het Coronavirus roet in het eten en is de race in Zandvoort helaas afgelast. Desalniettemin is het alsnog erg leuk om naar het circuit toe te gaan om te kijken waar onze Max een enorm groot deel van zijn tijd doorbrengt. Geen Volkswagen, Alfa Romeo, Citroën of zelfs BMW 3 occasionvoor jou? Ga naar deze gave plek!