Xento
Image default
Dienstverlening

Bel dakdekkersbedrijf Kewodak voor uw dakwerkzaamheden in Rotterdam

Bent u voor het onderhouden, repareren, renoveren of verduurzamen van een plat dak op zoek naar een dakdekker in Rotterdam of regio? Daarvoor kunt u aankloppen bij Kewodak, een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf voor platte daken. De thuishaven van Kewodak ligt in Alphen aan den Rijn, in het mooie Groene Hart. Hier is het kantoor en het magazijn te vinden, het gehele team start vanaf deze locatie de dag.

Team van specialisten

Het team van Kewodak bestaat enkel uit specialisten. Iedereen heeft de beste opleiding genoten en neemt regelmatig deel aan bijscholing. Maar niet alleen de goede opleiding maakt dat het team van Kewodak ware specialisten zijn. Stuk voor stuk hebben ze jarenlange ervaring in het vak opgebouwd, ze kunnen u werkelijk alles vertellen en uitleggen over platte daken. En in hun uitleg komt niet alleen de kennis en ervaring naar boven, ook de liefde voor het vak uit zich hierin enorm. Er wordt met passie over hun vak gesproken en er zal altijd naar de allerbeste oplossing voor uw platte dak gezocht worden.

Het is dan ook niet gek dat elk lid van het team een echte dakspecialist genoemd wordt. Dit is deels aan Frank Keijzer te danken. Sinds 2012 is Frank Keijzer de trotse eigenaar van dakdekkersbedrijf Kewodak. Hij heeft het bedrijf in dat jaar overgenomen van zijn vader, Cees Keijzer, en diens compagnon Jacques Wolswijk. Deze twee mannen hebben Kewodak in het jaar 1984 opgericht. Het bedrijf bestaat inmiddels dus al bijna 40 jaar. Met een vader als eigenaar van een dakdekkersbedrijf is het vak dakdekken bij eigenaar Frank Keijzer met de paplepel ingegoten. De liefde voor het vak, de jarenlange opgebouwde kennis en de fijne omgang met klanten brengt Frank uitstekend over op de werknemers. Het team is zeer hecht en subliem op elkaar ingespeeld.   

Kopje koffie drinken

Wilt u graag een kopje koffie drinken met de mannen van Kewodak, rondom de tafel zitten om advies in te winnen en kennis te maken? Ontdekken met welke oplossingen of mogelijkheden ze voor uw dak komen? Maak direct een afspraak online of bel naar nummer 0172-438332.

https://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Wat is een isolatieglaseenheid?

Hoogwaardig onderhoud van stoomketels en periodieke inspectie van stookinstallaties