Xento
Image default
Auto's en Motoren

Een groter gemak bij een auto importeren uit Japan

Wanneer u een speciale auto wilt die niemand anders heeft, dan kunt u een auto importeren uit Japan. In dit land zijn namelijk veel klassiekers te vinden, die u in Nederland niet aan kunt schaffen. U kunt ervoor kiezen om het gehele transport vanaf de verkoper tot aan uw deur zelf te regelen, maar u kunt ook alles uit handen geven voor een groter gemak. Doordat het veel voordelen met zich meebrengt, heeft u geen last van alle complicaties die het importeren met zich meebrengt.

Een veilige en snelle manier van een auto importeren uit Japan

Wanneer u een bedrijf inschakelt om een auto te importeren uit Japan, dan kan het complete vervoer voor u geregeld worden. Zo kan het voortransport vanaf de verkoper naar de haven één van de punten zijn, maar ook vanaf de haven naar Nederland. Door samen te werken met Marlog Car Handling bent u verzekerd dat uw auto op een veilige en snelle manier vanaf de verkoper naar Nederland komt en dat er weinig tot geen risico’s aan verbonden zijn.

Daarnaast ook de voordeligste

Daarnaast heeft u altijd het voordeligste transport bij een auto importeren uit Japan. Marlog Car Handling kan namelijk meerdere auto’s tegelijk laten verschepen, waardoor de prijzen beduidend lager uitkomen dan wanneer u alleen uw auto naar Nederland haalt. Hiermee bespaart u veel kosten wanneer u een auto importeert uit Japan en zult u merken dat u minder kwijt bent aan het transport dan wanneer u het zelf regelt.

Een groot netwerk voor uw import

Uiteraard moet een auto importeren uit Japan veilig en snel gebeuren. Daarom werkt Marlog Car Handling samen met een groot en betrouwbaar netwerk die er met zijn allen voor zorgen dat uw auto binnen een kort tijdsbestek aan u wordt geleverd en waarbij de risico’s beperkt blijven. Op deze manier heeft u snel uw nieuwe auto in handen en kunt u de weg op voor een eerste rit.

https://www.marlog-car-handling.eu