Xento
Image default
Auto

Makkelijk vervoerd worden door het Rotterdamse havengebied

De bruisende haven van Rotterdam is een belangrijke plek voor de aanvoer van goederen, maar ook het vervoer van havenpersoneel en zeevarenden in en rond de haven moet goed geregeld zijn. Dagelijks komen er duizenden schepen met bemanning aan, waarvan sommigen hun eindbestemming bereikt hebben, een afspraak hebben in Rotterdam of een zakelijk bezoek moeten brengen. Als er een bemanningswissel plaatsvindt of als jij, je crew of personeel in en rond de haven vervoerd willen worden, staat haven taxi Rotterdam paraat. 

De haventaxi tot jouw beschikking

De Rotterdamse haven, de grootste van Europa, is een plek van veel bedrijvigheid. De vele activiteiten kunnen het moeilijk maken je weg te vinden eenmaal aan land. Maar er is enorm geïnvesteerd in de infrastructuur van het gebied, door middel van tunnels, viaducten en bruggen om de doorstroming van verkeer te bevorderen en het wegtransport van en naar de haven te verbeteren. De haventaxi verzorgt het vervoer voor zeevarenden, (haven) personeel en zakenrelaties in comfortabele 4 persoonsauto’s of 8 persoonsbusjes, en kan tevens vrachtvervoer tot 715 kg realiseren. Ze zijn je van dienst als je bijvoorbeeld van of naar een opleidingscentrum, apotheek, ziekenhuis of hotel gebracht wilt worden. Daarnaast verzorgen ze vervoer naar Schiphol, Rotterdam Airport en andere luchthavens.

Een bruisende bedrijvigheid

De haven van Rotterdam heeft een rijke geschiedenis en heeft ook in recente jaren veel groei doorgemaakt. De haven is essentieel geweest om Nederland op de kaart te zetten als handelsland. Een groot aantal binnenvaartschepen komt door de haven om de goederen via de rivier verder te transporteren, en sinds een aantal jaren doen ook cruiseschepen de haven aan. Door het grote achterland dat bereikbaar is via binnenwater, weg en spoor behoort de haven tot de drukste van de wereld. Zo’n 1.000 havens wereldwijd worden verbonden met Rotterdam. Het is tevens een trekpleister voor toeristen, die bijvoorbeeld een rondvaart kunnen maken, de Euromast kunnen bezoeken en bijzondere bruggen, zoals de Erasmusbrug, kunnen bezichtigen

Bezoek de website voor meer info : http://goedkopetaxirotterdam.nl/