Xento
Image default
Auto

Een extra beschermlaag met Ceramic Pro

Een van mijn grootste dromen werd uiteindelijk een grote nachtmerrie, gelukkig bood Ceramic Pro van Le Duc Detail Styling de oplossing. In 2011 kocht ik voor het eerst een wat luxere auto, ik ging voor een Jaguar XF. Na een mooi jaar van deze auto te hebben genoten, is er een auto langs mijn auto gereden. Het gevolg waren een aantal dikke krassen die er niet goed uitzagen. Ik besloot om naar de garage te gaan en daar vertelden zij mij dat ze de auto gelukkig wel konden herstellen. De kosten waren erg hoog en dit viel natuurlijk wel tegen, ik had gehoopt op een wat minder hoge prijs. De medewerker van de garage vertelde mij dat ik dit misschien wel had kunnen voorkomen. Hij vertelde mij over de mogelijkheden van Ceramic Pro en wat de voordelen hiervan zijn.

Veel mogelijkheden met Ceramic Pro

Toen ik het verhaal over Ceramic Pro aanhoorde, werd ik gelijk erg enthousiast. Ik was erg verbaasd over alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om je auto net wat beter te beschermen. Ceramic Pro is een bescherming die de laklaag van de auto verdikt. Daarnaast biedt het ook nog eens een extra laag bescherming aan. Ik kreeg te horen dat Ceramic Pro misschien wel de krassen had kunnen voorkomen. Helaas was ik hier te laat mee, maar ik ben mij toch gaan verdiepen in alle mogelijkheden met Ceramic Pro.

Een exclusieve Ceramic Pro dealer

Vrij snel kwam ik erachter dat er veel bedrijven zijn die glascoating, ook wel Ceramic Pro, aanbieden. Maar ook zag ik dat er maar heel weinig bedrijven zijn die er echt gespecialiseerd in zijn en wie ik mijn auto echt zou toevertrouwen. Uiteindelijk kwam ik Le Duc Detail Styling tegen. Zij zijn een van de exclusieve Ceramic Pro dealers in Nederland, dit vertrouwde ik dus wel. Uiteindelijk heb ik een offerte aangevraagd voor de Ceramic Pro voor mijn auto. Ik kreeg al binnen 24 uur een antwoord en dit zag er erg goed uit.

Auto kan veel beter tegen een stootje!

Ik heb na een tijdje besloten om de Ceramic Pro uit te voeren bij Le Duc Detail Styling. Nog steeds ben ik ontzettend blij met het resultaat en zou ik dit aan iedereen aanbevelen. Mijn auto heeft nu een extra beschermlaag en kan dus veel beter tegen een stootje vanaf nu!

Bezoek de website voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Wat zijn achteruitrijcamera’s

Neem lessen bij de beste autorijschool van Arnhem

Van der Heide Rijschool Groningen is niet zomaar een rijschool