Xento
Image default
Aanbiedingen

Voor een joint roller moet je hier zijn.

Met een Joint roller draai je jouw joints een stuk simpeler. Een joint roller staat voor gemak en snelheid. Je draait je joint binnen een handomdraai als de aller beste. Je vrienden zullen versteld staan. 

De joint roller van futurola zijn gemaakt van stevig plastic en kan je met gerust hart laten vallen. Ze zijn niet kapot te krijgen. Er zijn ook goedkopere varianten te koop, maar ook daar is de kwaliteit erg goed van. Het gebruik van de joint roller is erg makkelijk. Je stopt namelijk je lange vloei in de roller, legt je tipje erin en doe je stuff in de roller. Let wel op dat je de plakrand naar je toe legt en doe hem hierna dicht. Het is belangrijk dat je je joint goed naar beneden rolt met de joint roller. Lik hierna de plakrand en als het goed is heb je een super joint. Mocht je nog problemen hebben met het maken van je joint, kijk dan eens een filmpje op youtube bijvoorbeeld. Daar zijn genoeg voorbeelden te vinden over hoe jij de perfecte joint kan rollen. 

Ben je op een budget? Kies dan niet voor de futurola, maar voor de Raw joint rollers. Deze schelen namelijk flink in prijs. Een Futurola joint roller is 12,95 en een Raw joint roller 2,95 namelijk. Opzich zullen de raw joint roller het zelfde resultaat leveren als de Futurola joint roller. Ze voelen alleen is ”goedkoper” aan dan de futurola versie. Het is dus maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Heb je echt geen tijd om een joint roller te gebruiken? Kies dan eventueel voor een joint cone. Deze zijn ook zeer goedkoop te verkrijgen bij mr. headshop. Tevens krijg je leuke goodies en gratis verzending vanaf 35 euro! Je pakket zal daarnaast ook altijd discreet verzonden worden. Geen stress dus!