Xento
Image default
Aanbiedingen

Vind je het lastig om een bepaald beleid te vast te stellen? Schakel een accountant in!

Vind je het lastig om een bepaald beleid te vast te stellen? Schakel een accountant in!

Je wilt vast wel eens weten hoe het met je bedrijf gaat. Wij raden u dan aan een accountant in  te schakelen, zodat u kunt beoordelen hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Accountants zijn specialisten op het gebied van financieel beheer. Hij/zij voert een controle uit en kent de algehele complexiteit van het belastingrecht. Dit maakt hem/haar een MKB-adviseur.

Werkzaamheden

De accountant zorgt ervoor dat alle financiële informatie  wordt gecombineerd en gevalideerd. Daarnaast controleert de accountant ook de jaarrekening van uw onderneming. Heeft u een juist en volledig beeld van uw financiële instelling? In dit geval geeft de accountant een controleverklaring (accountantsverklaring) af. Dit is ook het directe verschil tussen accountantskantoren en managementkantoren. Alleen accountantskantoren kunnen een dergelijke verklaring afleggen.

Wat is een controleverklaring?

De controleverklaring is interessant voor iedereen die bijvoorbeeld aandeelhouder is van uw onderneming. Het geeft een duidelijk overzicht van hoe uw bedrijf het geld heeft besteed. Bent u van plan  een lening of  subsidie ​​aan te vragen bij een financiële instelling? In dat geval kan  een accountantsverklaring vereist zijn.

Het bepalen van bepaald beleid

Naast al deze werkzaamheden kunnen accountants ook helpen bij het vaststellen van het beleid van de organisatie. De accountant adviseert vervolgens over de financiële en fiscale gevolgen van de beslissing van een bepaalde onderneming. Zo kunt u aangeven of uw belegging op dit moment de  juiste keuze is.

Alle kennis altijd up-to-date

Een accountant stopt echter niet met leren na de opleiding tot accountant. Accountants leren altijd. Zo zijn accountants verplicht om jaarlijks hun kennis up-to-date te houden. Op deze manier kan de kwaliteit worden gecontroleerd en gegarandeerd.

4-Vision

Als jouw accountantskantoor streeft 4-Vision continu naar betere resultaten voor jouw onderneming. Dat doen ze door zowel jouw administratieve boekhouding te automatiseren en jouw financiële bedrijfsvoering te finetunen. Echt betrouwbaar advies, precies voor jou op maat gemaakt. Ben je benieuwd naar wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op www.4-vision.nl/!

http://www.4-vision.nl/