Xento
Image default
Aanbiedingen

Leuke groepsactiviteiten in het Wilde Westen

Leuke groepsactiviteiten doen met de familie, vrienden of personeel is tegenwoordig erg belangrijk. Ga daarom met uw groep naar De Westernboerderij en maak er een gezellig uitje van. Naast de avontuurlijke activiteiten, kunt u er ook voor kiezen om te overnachten in de groepsaccommodatie in Didam, nabij Arnhem. Dat laatste is vooral leuk, omdat u dan geheel in Western stijl overnacht in tipi’s. Op die manier maakt de boerderij de beleving compleet en kunt u er een leuk bedrijfsuitje of familieweekend van maken.

Er is een ruime keuze aan leuke groepsactiviteiten

Wat zijn dan precies die leuke groepsactiviteiten in de groepsaccommodatie in Didam? U kunt allerlei activiteiten doen zoals paintballen, perslucht schieten, hoefijzerwerpen en nog veel meer. Dat gebeurt allemaal in de stijl van het Wilde Westen. Alle activiteiten zijn er naar gericht om de band van uw groep hechter te malen. Zo zal je tijdens je verblijf leren communiceren en samenwerken met elkaar. Een verblijf in de groepsaccommodatie in Didam, nabij Arnhem op De Westerboerderij is dus de ideale kans om een teambuilding te organiseren. Alle bezoekers keren steeds tevreden terug naar huis en praten nog lang na over de leuke groepsactiviteiten en de overnachting in tipi’s. De medewerkers van de boerderij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat alle activiteiten mooi aansluiten bij het thema en de groepssfeer bevorderen.

Reserveer snel uw bedrijfsuitje of familieweekend

Heeft u interesse om de leuke groepsactiviteiten en een overnachting in de groepsaccommodatie te boeken bij De Westernboerderij in Didam? Wacht dan niet te lang en reserveer snel uw bezoek op een gepaste datum. U kunt eenvoudig een reservering plaatsen door contact op te nemen met de boerderij. Vraag ook gerust meer informatie als u nog vragen heeft over de activiteiten of overnachting. De medewerkers van de boerderij reageren snel op uw bericht. Alle contactgegevens vindt u terug op de website van de boerderij.