Xento
Image default
Aanbiedingen

Gondolas winkelinrichting

Naast het feit dat verlichting in een commerciële ruimte of werkplek aan bepaalde eisen moet voldoen, kan goede verlichting een enorme emotionele impact hebben. Trek klanten buiten uw winkel met etalages en verlichting bij uw winkelingang. Focus op de binnenkant en sla je product of aanbieding op. Het zorgt voor welzijn, verlengt het verblijf en stimuleert de koop- en consumptiedrang. Wij hebben de juiste lamp om u te helpen slagen. Een bussysteem, kabelsysteem of roterende plafondlamp kan worden gebruikt om wisselende productpresentaties optimaal te verlichten. U kunt hoogwaardige producten bestellen in de uitvoering die het beste bij u past. Hanglampen, wandlampen of vloerlampen zorgen voor de juiste hoofdverlichting en de perfecte sfeer. Benadruk de verlichting van schilderijen, etalages, lampen of tafellampen. In de online winkel vind je ook noodverlichting en diverse lampen.

Maatwerkoplossingen uit één hand

Stellingdiscounter is een winkelcentrum met nieuwe en gebruikte woningen tegen de laagste prijzen. Noch u, noch uw klanten zullen het verschil merken. Je account doet dit omdat Stellingdiscounter huisdiermeubels aanbiedt voor een kleine fractie van een nieuwprijs. We bieden ook producten van bekende fabrikanten zoals Tegometall, AHT, Wanzl of Linde tegen zeer betaalbare prijzen. Want wij sturen u direct de goedkoopste aankoopprijs. Ook zijn er doorlopende productlijnen zoals Tegometall draaibanken en Rabtrolley zelfbedieningswagens. Gebruikte hardwarepartners.

unieke verlichting

Winkelfuncties omvatten ook promotionele producten zoals productbanners, prijs- en verkoopborden, advertenties en afbeeldingen om de stemming en schijnwerpers te stimuleren. Plafond- of muurbeugels zijn de beste keuze voor het creëren van veilige en aanpasbare montageopties zoals meerdere lengtes, solide ophanging, losse en meerdere connectoren. U kunt een set ophangingen bestellen voor een complete oplossing, maar u kunt ook losse onderdelen bestellen voor uitbreiding.

De kabelophanging stuurt een bericht.

Hoe mooi is de inrichting van de winkel als de vloeren er oud uitzien! Het moet sterk, antislip en vochtbestendig zijn, maar het kan ook als designelement worden gebruikt. Mooie vloeren of natuurlijke tapijten verzachten het geluid, voegen natuurlijkheid toe en creëren een levendige sfeer. Perfect voor bijvoorbeeld een textielwinkel, modewinkel, schoenenwinkel of boetiek. PVC- of multiplexvloeren zijn meer geschikt als veel klanten zoals een bakkerij komen en gaan, en in een café moet je terug naar het tapijt