Xento
Image default
Aanbiedingen

De vele voordelen van wasbaar maandverband

Van wasbare luiers heb je waarschijnlijk al wel eens van gehoord, maar wist je dat er ook wasbaar maandverband bestaat? Elke maand duurzaam je menstruatiecyclus in gaan, is dus ook mogelijk. En herbruikbaar maandverband is niet vies, integendeel. De ervaring leert dat wasbaar maandverband precies dat product is waarvan je niet wist dat je het nodig had.

De voordelen van wasbaar maandverband op een rijtje

Het gebruik van wasbaar maandverband brengt een aantal voordelen met zich mee. Het is ten eerste goedkoper. Je koopt een pakket wasbare maandverbanden en bent voor lange tijd voorzien in plaats van dat je iedere maand opnieuw maandverband moet kopen. Zo bespaar je geld en het milieu, want je produceert ook een stuk minder afval. En bovendien voorkomt dit duurzame katoenen maandverband dat je een geïrriteerde huid krijgt, want door het materiaal kan je huid blijven ademen.

Overige verzorgingsproducten van deze duurzaamheidsspecialist

Gaat wasbaar maandverband je een stapje te ver? Dan kun je ook beginnen met wasbare inlegkruisjes. Tevens zijn er wasbare tampons te koop en kun je bij Kaatje Katoen ook andere wasbare producten bestellen zoals menstruatiecups of wasbare incontinentieluiers. En twijfel je of dit soort producten wel handig vindt? Dan kun je bijvoorbeeld een webinar volgen over wasbare luiers en kennismaken met herbruikbare producten middels de probeerpakketten. Zo een handig probeerpakket stelt je in staat zelf de voordelen te ervaren van wasbare verzorgingsproducten.

Duurzaam en praktisch door het leven met het wasbaar maandverband

Wasbaar maandverband is duurzaam en makkelijk. Je zit nooit meer zonder maandverband tijdens je menstruatiecyclus en je reduceert je afval. Je wast het maandverband eerst uit in koud water en daarna was je ze samen met je ondergoed in de wasmachine. Het maandverband blijft zeker 50 wasbeurten stevig en goed. Wil je het herbruikbare maandverband of de andere duurzame producten zoals de wasbare luiers van Kaatje Katoen proberen? Ga dan snel naar de website of neem contact met ze op via social media.