Xento
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je moet weten over e-liquids

Een elektrische sigaret is een manier om verschillende smaken uit te proberen en er achter te komen wat jij het lekkerst vindt. Er zijn dan ook zeer veel verschillende smaakjes die je kan uitproberen. Maar voor dat je de liquids gaat uitproberen is het wel handig om het een en ander hier over te weten. Wil je meer weten over e-liquids? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

De houdbaarheidsdatum van e-liquid

Je hebt er vast niet over na gedacht, maar op e-liquid zit ook een houdbaarheidsdatum. En die is te vinden op de achterkant van de verpakking. Deze houdbaarheidsdatum is geen datum die strikt is. Als je liquid gebruikt die iets over de datum is, is zeker geen probleem. En je hoeft je dan ook geen zorgen te maken. Je wordt er namelijk niet ziek van, maar een ding wat wel veranderd na de houdbaarheidsdatum is de smaak. De smaak wordt namelijk een stuk minder sterk. Waardoor het vapen waarschijnlijk minder lekker is. 

Dit moet je niet doen met de liquid

De algemene houdbaarheidsdatum is ongeveer 2 jaar. Maar dit is de datum als je er niks geks mee doet. Je moet de liquid namelijk niet vol in de zon laten staan, of bijvoorbeeld in de kou laten liggen. Hierdoor wordt de liquid een stuk minder betrouwbaar. Onze tip is dan ook om de liquid in een la of kast te bewaren, op deze manier blijft de smaak het sterkst. 

Welke smaak kies jij?

Nu je weet wat de effecten kunnen zijn en wat je moet doen om de liquid te bewaren is het tijd om e-liquids aan te schaffen. Er zijn veel partijen waar je dit kan halen, en dus ook veel verschillende smaken. Denk aan; fruit smaken, koffie smaken of de gewone menthol smaken. Maar het is ook mogelijk om eigen liquids te maken, en dit is voornamelijk handig als je op zoek bent naar een nieuwe smaak die je nog niet eerder hebt gehad.

Webshops voor vapen

Wil je meer weten over de liquids? Of over e-smokers? Neem dan eens een kijkje op een dergelijke webshop, bijvoorbeeld SmokeSmarter. Deze partij heeft veel informatie op de website staan, hierdoor wordt je waarschijnlijk al aardig op weg geholpen. Maar als je nog een vraag hebt kun je gerust contact op nemen met een van de experts. Ze helpen je namelijk graag verder!

 

https://www.smokesmarter.nl/