Xento
Image default
Aanbiedingen

Achterkant iPhone 8 vervangen, waar kun je dat laten doen?

De iPhone 8 is in 2017 op de markt verschenen als de opvolger van de iPhone 7. Maar wat deze iPhone zoveel meer bijzonder maakt is dat zowel de voorkant als de achterkant van de iPhone 8 van duurzaam glas zijn gemaakt. Door deze nieuwe behuizing is je iPhone waterdicht tot een diepte van 2 meter. Mocht je willen dan kun je rustig een duik in een zwembad nemen met je iPhone op zak. Maar al dat glas maakt ook dat je iPhone een stuk kwetsbaarder is geworden voor breuken, barsten en krassen. Je doet er daarom verstandig aan om een beschermende hoes voor je iPhone 8 te kopen. Maar ja, dan zie je dat mooie design niet meer. Wanneer je iPhone per ongeluk op een harde ondergrond valt is het misschien nodig om de achterkant iPhone 8 vervangen om je telefoon weer aan de praat te krijgen.

 

Wanneer moet je de achterkant iPhone 8 vervangen?

Omdat de hele behuizing van de iPhone 8 van versterkt glas is gemaakt, kan je telefoon schade oplopen als je hem per ongeluk laat vallen. Het scherm kan barsten, maar ook de achterkant kant kan op dezelfde wijze beschadigd raken. Afgezien van het feit dat de achterkant van je iPhone kan barsten, zitten er ook een aantal belangrijke onderdelen verwerkt in de achterkant die je telefoon nodig heeft om te kunnen functioneren.

Dat zijn bijvoorbeeld de volumeknoppen en de aan- en uit knop, de wifi- en gps-antenne zitten in de achterkant verwerkt en ook de flitser van je iPhone is een onderdeel van de achterkant. Deze onderdelen kunnen dus ook beschadigd raken als je iPhone op een harde ondergrond valt. Natuurlijk ziet een iPhone met een gebarsten achterkant er minder fraai uit, maar het wordt pas echt vervelend als je geen wifi-signaal meer kunt ontvangen of dat je je iPhone niet meer aan kunt zetten. Dan kan het raadzaam zijn om de gebrekkige onderdelen of de hele achterkant van de iPhone 8 te vervangen.

 

Waar kan ik betaalbaar de achterkant iPhone 8 vervangen?

Een iPhone gebruik je elke dag en neem je overal mee naar toe. Maar het blijven kwetsbare apparaten die kapot kunnen gaan. Mocht de achterkant van je iPhone 8 beschadigt raken dan hoef je niet meteen een nieuwe iPhone te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de achterkant of de defecte onderdelen die in de achterkant zitten te laten vervangen.  

Dat kun je bijvoorbeeld doen bij het GSM Reparatie Centrum. Hier kun je de hele achterkant van je iPhone 8 of alleen de defecte onderdelen van de achterkant laten vervangen, zodat je iPhone er weer als nieuw uitziet en weer een tijdje mee kan.