Xento
Image default
Bedrijven

Heerlijk luxe op vakantie!

Back to basic is niet voor iedereen weggelegd. Of je houdt zowel van schamel als van duur. Wat de reden ook is, soms wil je gewoon baden in luxe. Dat kan natuurlijk prima. Het schijnt heel leerzaam te zijn om eens ‘boven je stand’ te leven.

Hier twee heerlijk decadente tips. Voor een weelderige vakantie!

Huur een kasteel af

Heerlijk is dat toch, vakantie in een kasteel. Al eens gedaan? Er zijn prachtige kastelen. Klein en groot, met en zonder zwembad. Het is er allemaal. De luxe van zoveel kamers hebben en dan moeten rennen voor de wc. Want ja, het kan dan wel zijn dat die wat verder weg is dan wat je gewend bent.

Een andere vorm van luxe is de rust die er vaak rondom een kasteel is. Heerlijk in de stilte en mogelijk met minder omgevingslicht dan dat je in de stad gewend bent. Heerlijk naar de sterren kijken.

Verder is het historisch gezien natuurlijk een ware geschiedenisles. Welke authentieke kenmerken zie je allemaal? Kortom het leven van een prins of prinses is dichterbij dan jij denkt.

Luxe vakantiehuis Ardennen

Luxe vakantiehuis Ardennen… Verrassend? Dat had je misschien niet gedacht? Het klinkt misschien minder spannend dan een kasteel huren. Of dat zo is dat hangt helemaal af van de accommodatie. Een luxe vakantiehuis in de Ardennen kan een waar genot zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiehuis met een eigen spa?  Of eentje met een jacuzzi? Het is allemaal mogelijk in de Ardennen!

Niet alleen de accommodatie is een ware luxe. Ook de mooie omgeving kun je zien als één grote waardevolle schat. Wie leeft er nog zo dicht bij de natuur? Meteen in het groen genieten van de schoonheid die het te bieden heeft. Zo kun je ook lekker tot rust komen en even heerlijk ontspannen. Ontsnap van de dagelijkse sleur door van de natuur te genieten.

Al zin in een ware luxe vakantie?

https://indardennen.be/luxe-vakantiehuis-ardennen