Xento
Image default
Zorg

Weg met uw blessure door de fysiotherapeut in Nijmegen

Wanneer je wel eens slachtoffer bent geweest in een ongeval, dan kan er sprake zijn van een langdurige blessure. Helaas weten de meeste mensen niet waar het probleem zich precies bevindt. Het kan namelijk zijn dat je last hebt van je gewrichten, spieren, spiervezels etc. Het is namelijk zeer lastig te achterhalen waar u precies last van heeft, omdat de pijn zich meestal inwendig bevindt. Wanneer u niet zeker bent van wat het probleem kan zijn en u deze pijn al lang ervaart, dan is het verstandig om een fysiotherapeut in Nijmegen te raadplegen

Behandelingen 

Een fysiotherapeut in Nijmegen heeft verschillende soorten behandelingsmethodes. De fysiotherapeut in Nijmegen werkt op afspraak en dus is het verstandig om eerst een afspraak te maken. Dan volgt er een intake gesprek waarin u uw klacht kunt vertellen aan de fysiotherapeut in de Nijmegen. Op deze manier krijgen ze een beter beeld van uw klacht en kunnen ze u beter helpen om het probleem op te lossen. Na uw intake gesprek is er sprake van de eerst behandeling. De fysiotherapeut in Nijmegen zal uw klacht onderzoeken door middel van bepaalde technieken die hierbij van toepassing zullen zijn. Gedurende de behandeling zal hij of zij u een aantal vragen stellen, of u bijvoorbeeld pijn ervaart bij een bepaalde beweging. Op deze manier heeft de fysiotherapeut in Nijmegen een betere indicatie van uw klacht. Het kan zijn dat u oefeningen mee krijgt voor thuis. Op deze manier kunt u zelf ook de pijn verlichten door uw gewrichten aan te sterken.

 

Als u pijn ervaart tijdens een bepaalde beweging, oefening of bijvoorbeeld tijdens het sporten dan kunt u het beste een fysiotherapeut raadplegen. Hij of zij zal ervoor zorgen dat uw klacht zo snel mogelijk verholpen zal zijn. Uiteraard moet u hier zelf ook een meehelpen in dit proces, omdat u misschien oefeningen mee krijgt voor thuis.