Xento
Image default
Zorg

Waarom dit een van de beste zorginstellingen van Groningen is

Op het moment dat u boven een bepaalde leeftijd bent, kan het goed zijn dat uw woonwensen zijn veranderd. Uw huidige woning voldoet niet meer aan uw wooneisen en u bent op zoek naar een plek waar u heerlijk en comfortabel kunt wonen. In deze huidige tijd met de overspannen woningmarkt is dat niet makkelijk. Maar er is zeker een mogelijkheid. De Leyhoeve in Groningen is een geschikte locatie en één van de beste zorginstellingen in Groningen. Binnen dit woonlandschap zijn onder andere woningen beschikbaar voor 55-plussers. De Leyhoeve, dat in Nederland meerdere zorginstellingen heeft, beschikt in Groningen over 74 zorgsuites.

Zorg bij hun locatie in Groningen

Soms doet een situatie zich voor waarin u zorg nodig heeft. Behalve het feit dat dit een vervelend moment is voor uzelf, kan dit ook nog de moeilijkheid met zich meebrengen dat het niet mogelijk is om deze zorg thuis te ontvangen. Misschien is het niet mogelijk voor uw naasten om deze zorg op zich te nemen. Wat is het dan fijn en comfortabel om zorg te kunnen ontvangen binnen een woonvoorziening die kleinschalig is en waar u zelf controle heeft over uw eigen dagritme. Bij de Leyhoeve, locatie Groningen zijn diverse mogelijkheden beschikbaar.

Andere mogelijkheden binnen deze zorginstelling

Bij de Leyhoeve, locatie Groningen is nog veel meer mogelijk dan alleen wonen of zorg genieten. Zij beschikken naast de ze één van de beste zorginstellingen in Groningen zijn over een aantal fantastisch ingerichte ruimtes die beschikbaar zijn voor vergaderingen, congressen of evenementen. Of u nu op zoek bent naar een mogelijkheid voor het organiseren van een teambuilding event voor uw medewerkers, of een plek voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter, de Leyhoeve locatie Groningen kan u verder helpen. Ze denken graag mee en kunnen u diverse arrangementen bieden. De locatie beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid.

https://www.leyhoeve.nl/