Xento
Image default
Zorg

Comfortabel slapen met een wasbare onderlegger voor op bed

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Als u last heeft van urineverlies, kan dit echter van invloed zijn op uw slaap. Het is namelijk geen prettig idee dat u elk moment ongewenst urine kunt verliezen. Van Manen Hygiëneproducten heeft hier dé oplossing voor gevonden. Ze bieden namelijk een wasbare onderlegger aan voor op bed in verschillende maten. Deze beschermt namelijk uw beddengoed en zo kunt u rustig slapen. In hun assortiment vindt u ook de Uri-Go. Dit is een spray die u op urinevlekken kunt sprayen, zodat deze verdwijnen. Zo heeft u nooit last van nare geurtjes na urineverlies. Dit is niet alleen handig als u zelf last heeft van urineverlies, maar ook als u bijvoorbeeld een kind heeft dat nog niet zindelijk is of een huisdier dat binnen plast. U kunt deze producten dus voor meerdere doeleinden gebruiken!

Combineer de wasbare onderlegger met andere producten

In het assortiment van Van Manen Hygiëneproducten vindt u niet alleen de Uri-Go en een wasbare onderlegger voor op bed, maar ze bieden ook andere producten aan. Denk hierbij aan ondergoed, plaswekkers, barrièrecrème voor mannen en slips voor dames. In hun diverse aanbod vindt u gemakkelijk precies wat u nodig heeft om geen last te hebben van urineverlies. Alle producten van deze expert zijn duurzaam en huidvriendelijk. U kunt ze dus met een gerust hart gebruiken. Of u nu incontinentiemateriaal zoekt voor mannen of voor vrouwen; deze expert biedt wat u zoekt!

Ervaar het gemak van de producten van deze expert

Bent u benieuwd naar de producten van Van Manen Hygiëneproducten? Bekijk dan snel het gehele assortiment. Weet u niet zeker of de Uri-Go, een wasbare onderlegger voor op bed of een ander product geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met de ervaren medewerkers op voor deskundig en persoonlijk advies dat u verder helpt.