Xento

jul 30 2019

Zo gebruikt u de juiste verzenddozen voor uw artikelen

Als u regelmatig spullen verstuurt naar klanten is het aan te raden om hiervoor passende verzenddozen te gebruiken. Een verzenddoos moet niet te krap zijn maar ook zeker niet te ruim. Als de doos te groot is moet deze bij voorkeur worden opgevuld met materiaal om de inhoud te beschermen. Hiervoor worden vaak opblaasbare luchtkussentjes gebruikt of piepschuim. Het is handig om op zoek te gaan naar een bepaalde formaten verzenddozen die goed geschikt zijn voor de overgrote meerderheid van uw producten. Heeft u vooral klein materiaal? Kies dan voor kleine doosjes. Deze nemen ook minder ruimte in uw opslag in.

Door de brievenbus, makkelijk en goedkoop

Als de omvang van de te versturen producten het toelaat, is een brievenbusdoos een uitkomst. In een brievenbusdoos kunt u veel goedkoper spullen versturen, omdat het pakje niet met de pakketdienst mee hoeft. Voor uw klant heeft dit als voordeel dat hij of zij er niet voor thuis hoeft te blijven. Veel bedrijven versturen hun producten gratis als extra service. Als u kunt kiezen voor het gebruik van een brievenbusdoos beperkt u daarmee heel gemakkelijk de kosten voor logistiek en hoeft u deze dus minder door te berekenen in de prijzen van uw producten.

Zo eenvoudig bestelt u verzendmateriaal voor uw producten

Het is wel zo professioneel om verzenddozen op voorraad te hebben in plaats van hiervoor dozen te gebruiken die u zelf heeft ontvangen. Bovendien blijft het in het laatste geval altijd afwachten of u de juiste maat voorradig heeft. Als u uw verzenddozen bij Twinpack bestelt, kunt u zelf kiezen uit een breed assortiment van verschillende maten, afgestemd op het soort artikelen dat u doorgaans verstuurt. Wilt u het nog professioneler? Kies dan voor verpakkingsmateriaal met uw eigen logo of bedrijfsnaam, zodat uw pakjes direct herkenbaar zijn voor uw klanten. Hiermee genereert u weer wat extra reclame waar u altijd voordeel van kunt hebben. Ook deze gepersonaliseerde pakketten bestelt u bij Twinpack.

Written by