Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar kan ik een high-quality printplaat bestellen?

Wilt u een high-quality printplaat bestellen? Dan gaat u natuurlijk op zoek naar een bedrijf dat uitsluitend topkwaliteit levert. Een printplaat bestellen voor diverse toepassingsmogelijkheden doet u nu heel gemakkelijk online. Hierbij kunt u een printplaat laten maken die geheel is afgestemd op uw persoonlijke wensen. De afmetingen zijn bijvoorbeeld custom made, zodat de printplaat past in de behuizing die u hiervoor voor ogen heeft. De trend is dat apparaten steeds compacter worden. Mobiele telefoons zijn hier een voorbeeld van, maar dit geldt ook voor talloze andere apparaten. Als u de huidige modellen van vandaag vergelijkt met die van 30 jaar geleden, is het verschil duidelijk zichtbaar.

Wat zijn de voordelen van een printplaat laten maken?

Als u ervoor kiest om een printplaat te laten maken voor de industriële markt of uzelf, dan kunt u deze volledig naar uw wens laten assembleren. Een printplaat bestellen is via het internet erg eenvoudig, want u kunt dit op ieder gewenst moment doen, u bent niet afhankelijk van openingstijden van een bedrijf. U kunt uw wensen kenbaar maken. U kunt aangeven welke techniek uw voorkeur heeft, SMD of through hole. Meer informatie hierover vindt u onder andere op de website van PRS B.V. Hier vindt u ook de voordelen en beperkingen van beide methodes.

Een printplaat bestellen om uw prototype te promoten

Wilt u een printplaat bestellen om een door u ontwikkeld apparaat te kunnen testen of verkopen? U kunt printplaten laten maken bij PRS B.V. Zij zijn hierin gespecialiseerd en hebben bovendien ruime ervaring. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website om uw wensen door te geven. Dit kan ook als u een vraag wilt stellen waar u een deskundig antwoord op wilt krijgen, bijvoorbeeld als u twijfelt tussen de SMD en through hole methode. Beiden hebben voordelen maar het hangt onder andere van de toepassing af voor welke optie u het beste kunt kiezen.