Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voorkom gevaarlijke situaties met een goede vluchtwegplattegrond

Wanneer er in uw bedrijfspand brand is of er een andere gevaarlijke situatie is ontstaan, wilt u natuurlijk dat iedereen die op dat moment aanwezig is in uw pand het gebouw snel en veilig kunnen verlaten. Een duidelijke vluchtwegplattegrond helpt hierbij. Deze hangen op strategische plaatsen. Maar dit is nog niet alles, want zo’n vluchtwegplattegrond is onderdeel van een ontruimingsplan, waarin  vermeld staat welke maatregelen er zijn genomen om gevaarlijke situaties te voorkomen en wie wat moet doen, mocht er toch een gevaarlijke situatie ontstaan.

Hoe ziet een goede vluchtwegplattegrond eruit?

Om te bepalen waar een goede vluchtwegplattegrond aan moet voldoen, is de NEN1414-norm in het leven geroepen. Hierin staat aangegeven aan welke eisen vluchtwegplattegronden moeten voldoen. Zo staat erin welke informatie er op zo’n plattegrond moet staan en op welke schaal de plattegrond uitgebracht moet worden. Ook staat erin welke symbolen en kleuren erop gebruikt moeten worden. Het belangrijkste is natuurlijk dat de informatie op de vluchtwegplattegrond in begrijpelijke taal is geschreven. Wanneer u uw vluchtwegplattegrond laat maken door Dukers & De Cock Eindhoven B.V., weet u zeker dat de plattegrond voldoen aan alle eisen.

Zo laag mogelijke exploitatiekosten voor uw vastgoed

Voor u als projectontwikkelaar is het natuurlijk belangrijk om de exploitatiekosten voor uw vastgoed zo laag mogelijk te houden. Maar wat zijn exploitatiekosten eigenlijk? Hieronder vallen bijvoorbeeld vaste lasten zoals afschrijvingen en belastingen, maar ook rente en verzekeringen. Er zijn dus veel verschillende soorten exploitatiekosten voor uw vastgoed. Om hier een goed inzicht in te krijgen, helpt Dukers & De Cock Eindhoven B.V. u graag met het opstellen van kostenplanningen, het voeren van energiebeheer en een onderhoudsstrategie en het opstellen van contracten tussen u als exploitant en de gebruikers van uw pand. Dit is echter nog maar een greep uit de diensten van deze specialist. Zij bieden een totaal dienstenpakket op het gebied van kostenbeheer en de exploitatie van een pand.