Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

IT detachering, werving & selectie

Plus IT zet zich in om organisaties in de publieke en private sector te helpen bij het vinden van bekwame werknemers wanneer zij die nodig hebben. Het bedrijf levert ervaren personeel voor tijdelijke of permanente functies in elk vakgebied, zodat de klanten altijd goed worden verzorgd, wat hun behoeften ook mogen zijn!

IT specialisten die voor een bedrijf gaan werken. Deze personen moeten niet alleen geschoold maar ook gedreven zijn, zodat een onvoorbereide baan zichzelf met succes kan afwerken met succes in het achterhoofd!

Of u nu een IT-specialist bent of niet, voor succes in deze sector is meer nodig dan alleen technische kennis. Je hebt ook de juiste “soft-skills” nodig om succesvol te zijn – vaardigheden die je alleen met jarenlange ervaring en geduld kunt opdoen!

Gemotiveerde IT specialisten

Met meer dan 20 jaar ervaring beschikt Plus IT over de meest gemotiveerde specialisten in hun vakgebied. Ze zijn gewend te werken volgens professionele methodologieën zoals Scrum en Waterval, maar beschikken ook over minder gestructureerde vaardigheden die hen zullen helpen bij elk project met tijdsdruk.

IT is een gecompliceerde aangelegenheid. Het juiste team kan uw bedrijf maken of breken, en u zult nooit weten wanneer ze ontbreken totdat het te laat is! Daarom hebben wij specialisten beschikbaar voor elk type omgeving – van legacy systemen die opnieuw opgebouwd moeten worden tot industriestandaard systemen tot testers die ons verzekeren dat er niets over het hoofd is gezien voordat de implementatie op nieuwe hardware platformen begint.

Plus IT biedt een verscheidenheid aan diensten waaronder IT detachering en werving & selectie om aan de behoeften en wensen van elke bedrijfstak te voldoen. Ze hebben personeel beschikbaar in zowel tijdelijke als vaste posities, dus u kunt er zeker van zijn dat uw bedrijf precies krijgt wat het nodig heeft!

Gerelateerde artikelen

Een inkoopadviesbureau kan een spend analyse voor u maken

Incassobureau

Dit zijn de voordelen van een monolitische betonvloer