Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit zijn de voordelen van een monolitische betonvloer

Het meest bekende voordeel van een monolitische betonvloer is wel de brede toepasbaarheid. In veel verschillende situaties kunt u deze betonvloer laten leggen. Voor bedrijven zijn ze perfect, zeker in de farmaceutische industrie, de voedingsmiddelenindustrie of distributiecentra. Wat maakt het dan zo perfect voor bedrijven? Een monolitische betonvloer is allereerst bestand tegen intensief verkeer. Denk hierbij aan de voordelen die een dergelijke vloer in distributiecentra biedt! Daarnaast is het bestand tegen minerale oliën en vetten en makkelijk schoon te krijgen. Het is slijtvast en vlak en ook nog eens onderhoudsarm. Het is ook een relatief eenvoudige betonvloer om te leggen. Direct na het leggen kan deze vloer strakgetrokken worden en een vlakke afwerking krijgen.

De betonvloer is ook meteen de eindafwerking

De kosten voor een monolitische betonvloer zijn ook lager dan een normale betonvloer. Deze betonvloer is namelijk ook meteen de eindafwerking. Er wordt geen cementdekvloer toegepast. Als de monolitische betonvloer gelegd is, kan deze al binnen enkele dagen belast worden. De precieze tijd die u moet wachten is natuurlijk afhankelijk van een aantal zaken, zoals het oppervlakte en wat u op de vloer zult doen. Lopen is uiteraard minder belastend dan met verschillende heftrucks over de vloer te rijden. Deze mooie vloeren kunt u halen bij Game Kunststofvloeren in Dongen, Noord-Brabant. Zij leggen de vloer voor u aan en zorgen ervoor dat het er perfect bij ligt.

Aanleg afgestemd op uw werkzaamheden

Als de monolitische betonvloer wordt gelegd, dan moet dat uw werkzaamheden niet in de weg liggen natuurlijk. Game Kunststofvloeren uit Dongen stemmen hun werkzaamheden af met die van u. Uw bedrijfsvoering ervaart zo min mogelijk hinder. Neem eens contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Op hun website vindt u ook verschillende voorbeelden van gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een beeld van wat voor soort bedrijven ze eerder al geholpen hebben.

https://www.game-kunststofvloeren.nl/