Xento

aug 18 2017

Werkschoenen specialist Nijhof Safety

Dé webshop voor A-merk werkschoenen

Nijhof Safety mag zich met recht, dankzij jarenlange ervaring op het gebied van schoenen,  dé specialist op werkschoenen noemen in Nederland. Samen met onze zuster organisaties Nijhof Schoenen en Nijhof podologie hebben wij de meest mogelijke kennis in huis wat betreft voeten en schoenen. Wij zijn tevens officeel dealer en importeur van het gerenommeerde Duitse schoenenmerk Haix. Het complete assortiment van werkschoenen voor verschillende branches; Brandweer, Hulpverlening. Bouw & Industrie, Jacht & Bosbouw, Military, werkschoenen Beveiliging en Office schoenen vind u hier online. Tevens bieden wij voor diverse bedrijfstakken werkkleding aan. Van werkbroeken, sweaters, soft shell jacks en werkjassen tot aan thermo onderkleding. Een overzicht van enkele van onze merken en producten.

Grisport werkschoenen

Grisport werkschoenen hebben hun herkomst in Italië , waar ze geproduceerd worde sinds 1977. Door de jaren heen is de populariteit van Grisport werkschoenen gegroeid en daarmee is het bedrijf ook enorm uitgegroeid tot een grote organisatie met een afzet in meer dan 50 landen. Wij leveren naast het nieuwste assortiment, uiteraard de meest populaire modellen namelijk de Grisport 803 en de Grisport 801. Grisport schoenen bieden een uitstekende prijs/kwaliteit en zijn daarom erg geliefd bij professionals.

Politie (werk) schoenen

Als exclusief online dealer van Haix, verkoopt Nijhof Safety ook speciale politie schoenen voor dagelijks inzet. Haix politieschoenen worden al gedragen door politie en beveiliging in Nederland. De reden waarom ze zo gewild zijn, is dat ze lichtgewicht zijn en bescherming bieden aan gewrichten (heup en rug). Ze zijn gemaakt om hele dagen op te lopen en ook vrij van metaal. De lagere modellen kunnen gedragen worden door normaal personeel, onder een pantalon. Voor het groffe werk zijn de hogere modellen een betere keus.

Atlas veiligheidsschoenen

Zoek je Duitse degelijkheid? Dan kom je uit bij Atlas werkschoenen. Met een historie van meer dan 100jaar weten de mensen van Atlas schoenen heel goed waar ze mee bezig zijn. Vanuit het hoofdkantoor in Dortmund worden de modernste atlas veiligheidsschoenen gefabriceerd die voorzien zijn van de nieuwste snufjes en veiligheidsnormen. Schoenen van Atlas voldoen daarom aan:

  • EN ISO 20345 en EN ISO 20349
  • 3D demping
  • Electro Static Discharge (ESD schoenen)
  • XP®- technology
  • alu-tec®
  • clima-stream®
  • GORE-TEX®

Bekijk de beste schoenen op onze webshop en bestel eenvoudig online. Vragen of advies nodig? Bel of mail met onze klantenservice!

 

Bezoek de website voor meer info : https://www.nijhofsafety.nl

Written by