Xento
Image default
Zakelijk

Wat zijn de kosten van een Office 365 pakket?

Office 365 is een pakket dat je kunt aanschaffen om programma’s op een computer te kunnen gebruiken. Als je dagelijks bezig bent met je computer kun je de programma’s waarschijnlijk erg nuttig gebruiken. Er zijn een aantal programma’s die je voor werk of school misschien wel dagelijks gebruikt. Voorbeelden van deze programma’s zijn Word en Powerpoint. Office 365 kun je aanschaffen om gebruik te kunnen maken van de meest gebruikte programma’s.

Wanneer kun je Office 365 het best kopen?

Het kopen van een Office 365 pakket kan erg duur zijn, gelukkig is er op het web vaak een is Office 365 aanbieding te vinden. Hierdoor betaal je in sommige gevallen minder dan de helft van de oorspronkelijke prijs. Wat de prijs van het programma is dat je wilt aanschaffen is afhankelijk van de grootte en de mogelijkheden van het programma waar je gebruik van wilt maken. Office 365 is een programma dat je aanschaft voor een jaar, hierna moet het weer opnieuw worden gekocht of verloopt het automatisch. Het verlengen van Office 365 is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je hoeft geen nieuw account aan te maken of de software opnieuw te installeren. Je kunt door de code en gegevens een Office 365 pakket aanschaffen en vervolgens met de code die je hierbij krijgt, gebruik maken van diverse programma’s. Houd er wel rekening mee dat er verschillende licenties mogelijk zijn. Zo kun je kiezen voor een familie pakket, maar is het vaak net zo handig om een personal pakket aan te schaffen. Het hangt er hierbij wel van af van hoeveel mensen gebruik gaan maken van de software.

Het beveiligen van je computer

Een Computer beveiligen kan soms een ingewikkelde kwestie zijn. Er zijn tegenwoordig steeds meer programma’s en sites die proberen aan jouw gegevens en bestanden te komen via malware en andere virussen. Dit wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Dit kan je doen door bijvoorbeeld bitdefenders te kopen van Adobe. Dit is een dat ervoor zorgt dat jij op het internet kunt surfen zonder je zorgen te maken. Er zijn veel verschillende beveiligingspakketten met elk een andere prijs. Je hebt Bitdefenders voor op je laptop, maar tegenwoordig zelfs voor op je mobiel. Het aanschaffen van een Bitdefender kan tussen de 20 en 130 euro kosten. Welke Bitdefender voor jou het beste is, is afhankelijk van je huidige situatie.

Als jij krap bij kas zit en werk doet waarmee je niet heel veel belangrijke informatie op je computer hebt staan heb jij misschien niet de duurste en nieuwste Bitdefender nodig. Toch kan het ook voor mensen die veel waarde hechten aan hun privacy erg belangrijk zijn om je computer goed te beveiligen. Het mag dan misschien geen informatie zijn die belangrijk is op je computer, maar ook aan foto’s en video’s kun je veel waarde hechten. Deze video’s en foto’s zijn niet voor iedereen bedoeld en om te voorkomen dat je ze zometeen ergens tegenkomt op het internet is Adobe een goede oplossing.