Xento
Image default
Zakelijk

Sharepoint training voor iedereen!

 

Op school wordt het je altijd geleerd, goed samenwerken. Helaas heeft in het bedrijfsleven niet iedereen hier kaas van gegeten. Wanneer je voor een belangrijk project moet samenwerken met een andere afdeling merk je hoe moeizaam dit gaat. Overal liggen papieren en niemand weet eigenlijk precies hoe alles tot elkaar moet komen. Vaak werk je met tientallen versies van hetzelfde bestand, wat veel problemen kan veroorzaken. Sharepoint is de oplossing voor al deze problemen! Het is een programma waarbij al je gegevens worden opgeslagen op het internet, in de “cloud” zoals dit heet. Iedereen die toegang heeft tot deze opslag kan deze bestanden gebruiken en wijzigen. Zo werk je nooit meer met een verkeerde versie van een document! Om met het programma te leren werken bieden verschillende bedrijven SharePoint training aan. Een Sharepoint training leert een bedrijf en haar werknemers hoe de software werkt en wat haar belangrijkste functies zijn. Een sharepoint training is onmisbaar in elke grote organisatie!  

 

Onderdelen SharePoint training

Een Sharepoint training bestaat uit verschillende onderdelen. Eerst wordt een introductie gegeven van de software en hoe men het kan gebruiken. Dit is een vrij simpele instapcursus, te vergelijken met een cursus Word of Excel. De cursus gaat echter ook verder, zo kan de geïnspireerde student ook kennismaken met een sitecollectie en hoe deze beheert moet worden. Voor de echte uitblinker zijn er ook de zogeheten webparts, speciale onderdelen van het programma die ook zelf te maken zijn. Hier is wel enige IT kennis voor nodig.  

 

Samenwerken is niet moeilijk

Met Sharepoint wordt samenwerken een koud kunstje! Zorg er snel voor dat je alles over deze toepassing te weten komt. Wanneer iedereen deze applicatie leert begrijpen wordt het in de toekomst veel gemakkelijker om groepsprojecten tot een goed einde te brengen. Begin vandaag nog!

Bezoek de website voor meer info : http://www.academy4-sharepoint.nl/