Xento
Image default
Zakelijk

Met een koffer op maat komt u overal goed voor de dag

Een koffer op maat is niet alleen mooi maar ook uitermate praktisch. U kunt deze bijvoorbeeld geheel naar wens laten indelen. Op die manier kunt u uw spullen overzichtelijker opbergen zodat u ze snel kunt vinden. Dit is niet alleen handig voor bijvoorbeeld onderdelen die u nodig heeft voor reparaties op locatie, maar ook voor monsters van uw producten, fotoapparatuur of andere spullen. Een koffer op maat is dan echt een uitkomst. U kunt zo’n mooie kunststof koffer nu heel gemakkelijk online bestellen. Hij wordt dan voor u naar wens gemaakt en uiteraard zo snel mogelijk bij u op het bedrijf bezorgd. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor grote orders voor meerdere exemplaren.

Stuur uw medewerkers goed op pad met een mooie koffer

Als uw medewerkers regelmatig klanten bezoeken dan wilt u ze natuurlijk niet op pad sturen met hun spullen in een plastic tasje. Ten eerste ziet dat er niet professioneel uit, ten tweede zijn plastic tasjes snel versleten en tot slot is het gebruik ervan een slecht voorbeeld voor het milieu. Een mooie kunststof koffer op maat is dan toch echt een betere optie. Deze kunt u in verschillende maten bestellen, zowel standaard maten als afwijkende afmetingen zijn leverbaar. U kunt daarbij kiezen uit vooraanstaande merken zoals SPI en Hofbauer. Daarnaast zijn er vanzelfsprekend verschillende kleuren leverbaar.

Een koffer waar u mee voor de dag kunt komen

Bent u op zoek naar een mooie koffer die u bedrijfsmatig kunt gebruiken? Bezoek dan zeker de website van Dankers Cases. Zij maken koffers op maat van uitstekende kwaliteit. U kunt mooie kunststof koffers laten maken met uw bedrijfsnaam erop of uw bedrijfslogo. Zo bent u direct herkenbaar voor klanten en het is natuurlijk altijd goed om wat extra reclame te maken voor uw bedrijf. U vindt de contactgegevens op de website, u kunt direct een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen. Voor al uw vragen staat de deskundige klantenservice voor u klaar.