Xento
Image default
Zakelijk

Jouw bedrijf verkopen met Factor Bedrijfsovernames

Wanneer je een bedrijf bezit, dan komt er een keer de tijd om het stokje door te geven naar de volgende generatie. Uiteraard kan het voorkomen dat niemand in de familie of andere mensen binnen het bedrijf de onderneming willen overnemen. Wanneer dat het geval is, dan zal je het bedrijf moeten verkopen om zo een geschikte opvolger te vinden. Omdat het jouw bedrijf is, wil je uiteraard dat het bedrijf wel in goede handen komt. Daarnaast wil je er ook een mooi bedrag aan verdienen, want vaak is dit geld bedoeld als extraatje op de oude dag. Ook komt het weleens voor dat het geld wat het bedrijf opbrengt het pensioen van de ondernemer is. Wanneer dat het geval is wil je natuurlijk zoveel mogelijk geld krijgen bij het verkoop van je bedrijf. Maar wat is je bedrijf nu eigenlijk waard? Factor Bedrijfsovernames kan jou hierbij helpen! Lees snel verder hoe!

Waardebepaling van jouw onderneming

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een waardebepaling van jouw onderneming aanvraagt. Ongeacht de reden achter de aanvraag bij een waardebepaling van een onderneming gaat het om één uitgangspunt: wat zijn de toekomstverwachtingen? Want uiteindelijk gaat het niet om het bezit dat een onderneming heeft, maar wat de opbrengsten uit het bezit zijn. Daarnaast moet het bedrijf ook toekomstbestendig zijn om een goede waarde te vertegenwoordigen. Wil jij een waardebepaling van jouw onderneming laten maken? Kies dan voor een gespecialiseerde partij. Dan heb jij garantie dat de bedrijfswaardering terecht is en een correcte waarde aantoont. Factor Bedrijfsovernames is een gespecialiseerde partij en helpt u hier graag bij! 

Wanneer de waarde van een onderneming wordt bepaald, dan wordt er verder gekeken dan alleen het maken van een rekensom. Hierbij is er inzicht nodig in de onderneming, veel ervaring en het gezonde verstand gebruiken. Want een goede onderbouwing bij een waardebepaling van een onderneming kan natuurlijk niet onderbreken. Omdat het noemen van een prijs zonder goede onderbouwing geen vertrouwen uitstraalt. Kortom, het één zegt niets zonder het ander. Wanneer er bij Factor Bedrijfsovernames een waardebepaling van een onderneming wordt gemaakt, dan krijg je altijd een goede onderbouwing erbij. Daardoor weet jij precies hoeveel de onderneming waard is, maar ook vooral waarom het bedrijf die waarde heeft.

Factor Bedrijfsovernames, dé fusie- en overnamespecialist

Wanneer je tot het besluit komt om jouw onderneming te verkopen heb je hier natuurlijk goed over nagedacht. Want dit is niet een besluit wat je zomaar maakt. Wanneer je jouw bedrijf wilt verkopen, dan wil je ook dat hier goede begeleiding bij zit die alles in goede banen leidt. Factor Bedrijfsovernames helpt jou het bedrijf verkopen. Zij hebben verschillende specialisten in dienst die veel ervaring hebben met fusies, bedrijfsovernames, buy in/out en waardebepalingen. Samen met Factor Bedrijfsovernames kun jij de verkoop van jouw bedrijf in goede banen leiden en met een goed gevoel afstand nemen van jouw onderneming. Neem eenvoudig contact op met Factor Bedrijfsovernames en maak een afspraak. De specialisten maken graag tijd voor je en helpen jou bij de verkoop van jouw bedrijf!