Xento
Image default
Zakelijk

Hoge kwaliteit mobiele lichtmast

Hoge kwaliteit mobiele lichtmast

Met mobiele lichtmasten heb je de mogelijkheid om locaties die onverlicht zijn, te voorzien van extra verlichting. Denk hierbij aan het verlichten van evenemententerreinen, maar ook locaties als bouwplaatsen en bedrijfsterreinen. Op de website mobielelichtmasten.nl kunt u terecht voor mobiele lichtmasten voor al deze toepassingen.

Huur een mobiele lichtmast

Bij mobielelichtmasten.nl kunt u voor tijdelijke opdrachten ook terecht voor de verhuur van mobiele lichtmasten. Voordat u een keuze maakt over welke lichtmast u zou willen huren kan Trime bij u op locatie langs komen om een lichtmast aan u te demonstreren. Naast het leveren van lichtmasten kan Trime u ook assisteren bij het installeren en afstellen van deze lichtmasten. Alle lichtmasten van Trime zijn erg goed onderhouden en hebben weinig uren gemaakt. Daardoor bent u altijd verzekerd van een goede lichtmast.

Laat u adviseren

Bij Trime kunt u kieze uit ruim 30 verschillende lichtmasten. Daarnaast hebben ze per mobiele lichtmast ook nog eens een groot aantal lampen beschikbaar. Hierdoor is het belangrijk dat u vooraf goed geadviseerd wordt. De experts bij mobielelichtmasten.ml hebben vele jaren praktijk ervaring en kunnen u precies vertellen welke lichtmast het beste aansluit op uw wensen.

Toepassingen

Lichtmasten kunnen toegepast worden voor een aantal uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u met een mobiele lichtmast uw evenemententerrein verlichten. Ook worden lichtmasten regelmatig ingezet op bouwplaatsen of bij het beveiligen van een bedrijfsterrein. Ook bij het verlichten van onverlichte spoorwegen, autowegen en zelfs op vliegvelden worden lichtmaten gebruikt. 

Onderhoud en reparatie 

Nadat de lichtmasten geleverd zijn houdt de service natuurlijk niet op. Bij Trime werken een aantak zeer gemotiveerde technische mensen. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de geleverde lichtmasten en kunnen u tevens voorzien van deskundig advies. 

Wat doet de Trime Group nog meer? 

Naast het leveren van lichtmasten staat de Trime group bekend om het leveren en onderhouden van mobiele cameramasten, (Hybride) generatoren, Mobiele wasplaatsen en mobiele desinfectietunnels.

https://www.mobielelichtmasten.nl/mobielelichtmasten/x-start-6×150-led-mobiele-lichtmastaggregaat-kopen-betaalbare-prijs/