Xento
Image default
Woningen

Wilt u een recreatiewoning of zorgwoning laten bouwen?

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat diverse gebouwen op maat kan realiseren? Dan zit u bij Blommers Bouwsystemen helemaal goed. Dit bedrijf bouwt onder andere: bergingen, garages, tuinhuizen en veranda’s. Ook een zorgwoning of recreatiewoning laten bouwen behoort tot de mogelijkheden. Deze gebouwen kunnen helemaal afgestemd worden op uw persoonlijke wensen. Bovendien gaan de ervaren bouwers altijd professioneel en zorgvuldig te werk en profiteert u van voordelige prijzen. Meer kunt u toch niet wensen?

Een recreatiewoning met een gevelbedekking naar keuze

Als u interesse heeft in een houten recreatiewoning, kunt u deze laten bouwen door de experts van Blommers Bouwsystemen uit Veldhoven. Ze kunnen de woning voor u ontwerpen en realiseren, uiteraard volledig binnen uw budget. Zowel prefab recreatie- en vakantiewoningen op maat behoren tot de mogelijkheden waarbij u de keuze heeft uit verschillende gevelbekledingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Vurenhout
  • Gemodificeerd hout
  • Grenenhout
  • Red Cedar
  • Thermosteen

Zo heeft u binnen no-time een heerlijke vakantiewoning waarin u volop geniet van rust of entertainment! Bespreek de mogelijkheden met de specialisten van dit bouwbedrijf en sta verstelt van alle opties. Zo is het het vieren van een vakantie op uw échte eigen plekje heel goed mogelijk. Ook kunt u uw woning zo inrichten en indelen zoals u zelf wilt.

Een zorgwoning biedt veel voordelen

Naast een recreatiewoning kunt u door dit bedrijf ook een zorgwoning laten bouwen. Ouderenzorg wordt steeds duurder, waardoor de overheid aanstuurt op mantelzorg. Door een zorgwoning in uw tuin te laten bouwen kunt u eenvoudig mantelzorg verlenen aan uw zorgbehoevende vader, moeder of andere dierbare. Dit is vaak goedkoper dan een bejaarden- of verzorgingshuis en bovendien is het fijn als uw dierbare dicht bij u woont. Voor het laten bouwen van een zorgwoning in uw tuin is geen vergunning nodig en de specialisten van Blommes Bouwsystemen vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden.