Xento
Image default
Woningen

Met een stoeldop kunt u krassen voorkomen

Stoeldoppen krijgt u in verschillende maten en vormen. Met het gebruik van een stoeldop kunt u krassen en vegen op uw vloer voorkomen. Als u een nieuwe vloer in uw huis hebt doet het natuurlijk extra pijn als de eerste krassen en vegen op uw nieuwe vloer komen, maar ook als u al een oudere vloer in uw huis hebt is het zonde als de vloer beschadigd raakt. U wilt natuurlijk dat de vloer een lange levensduur heeft, zodat u er lang plezier van kan hebben.

Het gebruik van een stoeldop beschermt uw vloer direct

Door gebruik te maken van een stoeldop kunt u uw vloer direct beschermen. Als u de stoeldoppen onder elke van de poten onder uw stoelen plaatst wordt uw vloer per direct beschermd tegen krassen en vegen. Hoe werkt een stoeldop? Stoeldoppen bevestigd u eenvoudig onder elke stoelpoot. Als stoelen verschoven of versleept worden zal de vloer hierdoor altijd beschermd worden. Stoeldoppen zijn gaan vaak jaren lang mee en zijn goedkoop. Ze zijn bovendien ook eenvoudig te gebruiken.

Tapijten gebruiken als bescherming

Tapijten worden niet alleen gebruikt als decoratie, u kunt tapijten ook gebruiken als extra bescherming van uw vloer. Bij het kiezen van een tapijt moet u rekening houden met grote, zodat zowel de stoelen als de tafel op het tapijt passen. Door een tapijt onder de stoelen en tafel te zetten beschermt u dus ook gelijk uw vloer. Het enige nadeel van een tapijt is dat u uw mooie vloer die u wilt beschermen bedekt.

https://stoeldopshop.nl/