Xento
Image default
Woningen

Geniet snel van nieuw parket door deze te laten leggen

Heeft u een eigen huis gekocht? Gefeliciteerd! Van een moderne nieuwbouwwoning aan de rand van de stad tot een opknaphuis midden in uw geboortedorp – de aanschaf van uw eigen woning is altijd reden voor een feestje. Maar na het afsluiten van de hypotheek en de eerste vreugde, komt uiteraard de volgende vraag: hoe gaan we de woning inrichten? Het eerste waar u aan moet denken, is een goede vloer! Een ruimte wordt namelijk volledig gemaakt of gekraakt door de vloer die erin ligt. Daarom is het verstandig om goed na te denken wat voor soort vloer u wenst en welke stijl bij uw interieursmaak past.

Schakel meteen een vloerspecialist in en voorkom onnodig wachten!

Een parketvloer past vrijwel bij iedere interieurstijl omdat deze in zo ontzettend veel kleuren en patronen verkrijgbaar is. Bovendien kunt u ervoor kiezen om parket te laten leggen door een deskundige partij, waardoor u snel van uw nieuwe vloer kunt genieten. Dan weet u zeker dat alles op de juiste manier uitgevoerd wordt en heeft u geen zorgen over oneffen ondervloeren, vocht onder de planken of andere situaties. Bovendien onderschatten heel veel mensen wat voor vakmanschap het vraagt om parket te leggen, waardoor zij toch ervoor kiezen om het te laten doen. Dit zorgt dan echter wel voor de nodige vertraging in uw verhuisplannen! Om dit te voorkomen, is het verstandig om meteen tijdens of na de aanschaf van het parket een afspraak te maken om het te laten leggen in uw woning te Wormerveer of elders in Noord-Holland.

Ontdek in de showroom welke vloer bij uw wensen past

De showroom van Klitsie Parketvloeren is gevestigd in Wormerveer en goed bereikbaar vanuit heel Noord-Holland. Hier heeft u de mogelijkheid om een goed parket uit te zoeken en direct een afspraak te maken om deze te laten leggen door een ware vloerspecialist. Heeft u vragen? Dan stelt u deze direct tijdens uw bezoek of neemt u op een gewenst moment telefonisch contact op met de deskundige medewerkers. De contactgegevens vindt u op de website!

https://klitsieparketvloeren.nl/