Xento
Image default
Woning en Tuin

Welk merk waterbed is het best op dit moment?

Er zijn veel mensen die slaapproblemen hebben. Toch is slapen belangrijk voor het dagelijks functioneren en uw gezondheid. Slapen is zeker zo belangrijk als eten. Wanneer u langdurig slecht slaapt, is de kans groot op het verhogen van obesitas, depressiviteit, Alzheimer en hart- en vaatziekten. Ook heeft slaaptekort een negatief effect op uw organen. Wanneer u slecht slaapt, zult u zich moeilijker kunnen concentreren waardoor u ook tijdens uw werkzaamheden eerder fouten zult maken. Toch zijn er in Nederland steeds meer mensen die slaapproblemen hebben. Volwassenen hebben gemiddeld 8 uur slaap nodig om optimaal te kunnen functioneren. Dit wil dus zeggen dat we ongeveer 1/3 van ons leven slapen.   

Studerende kinderen

Het is ook voor studenten en scholieren belangrijk dat ze een goede nachtrust hebben. Wanneer u als scholier een behoorlijke flinke studiedag achter de rug heeft, zult u de leerstof beter in het langetermijngeheugen opslaan als u beter heeft geslapen. Ook voor een gewone lesdag is het belangrijk dat u goed slaapt, omdat u dan beter de lesstof eigen kunt maken. Goed slapen kan voor u als student het verschil uitmaken tussen een onvoldoende en voldoende. Daarom wordt er gekeken hoe er het beste geslapen kan worden. We weten nu uit praktijkervaring dat een goed waterbed ideaal is voor een goede nachtrust. Bij waterbedden heeft u een betere slaaphouding. U moet wel een waterbed nemen die voor u geschikt is. U heeft de keuze uit een hardside en softside waterbed. 

Wat is een hardside en softside waterbed?

Bij een hardside waterbed wordt het waterbed matras op zijn plaats gehouden door een hard ledikant. Bij een hardside waterbed ligt het waterbed matras in het frame van het ledikant. Wanneer u naar bed gaat en gebruik maakt van een hardside waterbed, zult u bij het in bed stappen altijd tegen de harde kant stoten. Dat is geen prettig gevoel. Wanneer u eenmaal ligt, heeft u weinig last van de harde rand. Dat is alleen bij het in- en uitstappen. Bij een softside waterbed is de omranding van zacht materiaal gemaakt. De zijkanten bestaan uit een soort schuim. Daardoor zijn ze ook lichter. De softside waterbedden hebben momenteel de voorkeur. Door de instap zijn ze comfortabeler, dat is zeker als je al wat ouder bent belangrijk. Ze zijn ook hygiënisch. Er gaat geen zweet, stof en bacteriën in het matras zitten. Er zijn verschillende goede merken te verkrijgen zoals La Luna, Poseidon en Wacore.

La Luna waterbedden

La Luna is een stabiele aanbieder wanneer we naar de Nederlandse waterbeddenmarkt kijken. Ze bestaan al sinds 1977. Het waterbed Lunalife staat bekend om het ultieme comfort en ontspanning. Zelfs bij een korte nachtrust komt u als herboren uit het waterbed. U heeft een volledige perfecte ondersteuning. Door op het Lunalife waterbed te liggen, heeft u een optimale bloedcirculatie dat nodig is voor een goede gezondheid. Wanneer u de temperatuur instelt, tussen de 20 en 36 graden, kunt u tijdens de zomer heerlijk koel slapen en tijdens de wintermaanden comfortabel warm.

Het waterbed van Poseidon

Het waterbed van Poseidon heeft een uniek slaapsysteem. U vindt als u gaat slapen direct de perfecte houding. Draaien en woelen zult u niet meer doen. U zult geen druk ervaren, omdat er direct de juiste houding wordt gevonden. De matrassen van Poseidon zijn gestabiliseerd vervaardigd. Daardoor heeft u een perfecte druk met een stabiel gevoel.

De Wacore waterbedden

Wanneer u een Wacore waterbed aanschaft, zult u kunnen slapen zoals u wenst. U slaapt op het hoogste niveau. Omdat ze al meer dan 35 jaar waterbedden leveren, voor de gehele Europese markt, hebben ze hun kennis en ervaring in de waterbedmatrassen verwerkt. Bij Wacore staat de kwaliteit en de prijs/kwaliteitsverhouding voor de individuele mens centraal. Zo worden nu de waterbedden van Wacore gemaakt en dat zal zo ook in de toekomst blijven gebeuren.

https://lalunawaterbedden.nl/