Xento

sep 4 2020

Waarom een zitmaaier een aanrader is

Twijfelt u nog of een zitmaaier iets voor u is? Wanneer u beschikt over een groot gazon, is het maaien van het gras een taai klusje. Dat wil zeggen: het is een taai klusje als u gebruik maakt van een gewone grasmaaier. Nu zou u kunnen kiezen voor een robotmaaier, maar deze hebben nogal eens de neiging om vast te lopen of plekjes te missen. Er is nog een andere optie: een zitmaaier.

Alle voordelen van op een rijtje

Er is geen enkele manier om het maaien van grote gazons eenvoudiger te maken dan het gebruik van een zitmaaier. U neemt plaats op een comfortabele stuur, achter het stuur van uw nieuwe machine. U heeft de controle over waar deze machine naartoe gaat, zodat u alsnog zelf maait zonder de fysieke inspanning. Zo kunt u gemakkelijk en snel grote gazons perfect maaien.

Kies het gewenste model

Bovendien heeft u de keuze uit vele modellen, elk met hun eigen voordelen. Zo kunt u kiezen voor goedkopere varianten als deze beter binnen uw budget passen, maar er zijn ook geavanceerde modellen die voorzien zijn van extra’s zoals mulching of een handige opvangbak. Vele grote merken hebben een zitmaaier in het assortiment, bijvoorbeeld John Deere of Stiga. Daarnaast kunt u kiezen uit twee soorten zitmaaiers: een frontmaaier of een tuintractor. Deze hebben elk hun eigen voor- en nadelen ten opzichte van elkaar. Een frontmaaier is wendbaarder en kan beter omgaan met struiken, bomen, bloembakken en dergelijken. Een tuintractor is minder wendbaar maar wel meer geschikt voor kale velden zonder obstructies. U bent sneller klaar als u deze maaier gebruikt voor een leeg veld.

Zitmaaier kopen: wat is de beste aanbieder?

U heeft een aantal eisen aan een verkooppunt. U wilt de grootste merken voor de laagste prijs kunnen kopen. Misschien wilt u een proefritje kunnen maken. En als het even kan, wilt u uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebben. Er is een aanbieder die voldoet aan deze strenge eisen: De Kock Machines. Niet voor niets is deze winkel zo geliefd onder zijn klanten.

Written by