Xento
Image default
Woning en Tuin

Uw eigen mini-moestuin?

Heeft u altijd gedroomd van uw eigen moestuin met heerlijke groenten waar u uw zelfgekweekte maaltijden mee bereid, maar is deze droom nooit werkelijkheid geworden? Dan is de Golden Gbag echt iets voor u, op deze manier stapt u simpel in het leven van een moestuinier. Of u nou in de stad woont of op het platteland de Gbag is voor iedereen te gebruiken.  

Een Gbag?

Een Gbag is een van vilt gemaakte plantenzak waarin u uw bloemen, planten of groenten kunt kweken. U kunt de Gbag overal kwijt en is makkelijk verplaatsbaar. Ook wanneer u geen tuin heeft kunt u de Gbag kopen, deze past op ieder balkon. Ook in huis kunt u de Gbag gebruiken. De stof van de Golden Gbag is namelijk ademend, maar niet vocht doorlatend. De Gbag is niet alleen geschikt als plantenzak maar ook als oud-papier bak of opbergmand voor het speelgoed van uw kinderen. Verder kan je de plantenzakken in leuke kleuren krijgen waardoor je ook het balkon of de tuin nog een beetje mooi kan aankleden.

Weg met de weggooicultuur

We vinden duurzaamheid steeds belangrijker, iedereen draagt graag zijn steentje bij om de klimaatverandering tegen te gaan. Door een Gbag te kopen zet u een stap in de goede richting, deze is namelijk uitwasbaar en herbruikbaar, u hoeft dus niet steeds een nieuwe te kopen. Ook verbouwt u uw eigen biologische groente en hoeft u daarvoor dus niet meer naar de supermarkt. Hiermee gaat u verspilling tegen en leeft u een gezond en bewust leven.

moestuin

Jong geleerd, oud gedaan

U wilt uw kinderen of kleinkinderen graag het goede voorbeeld geven, daar kunt u niet vroeg genoeg mee beginnen. Voor de kinderen is het verbouwen van groente/fruit een sensationele ervaring. Ze leren al vroeg hoe belangrijk duurzaamheid is en hoe leuk het is om een zelfgekweekte maaltijd te bereiden. Kinderen zijn vaak niet goed op de hoogte van waar hun voedsel vandaan komt, met de Gbag maakt u uw kinderen hier op een leuke manier van bewust.

Looks

De Gbag is er in verschillende frisse kleuren en maten. De Gbag is niet alleen erg functioneel, maar ziet er ook goed uit. Wanneer u de Gbag koopt heeft u 3 opties: de zwartgekleurde Gbag met een diameter van 35 cm (10 liter), de groengekleurde Gbag met een diameter van 45 cm (24 liter) en de roodgekleurde Gbag met een diameter van 55 cm (44 liter). Bij aanschaf van alle 3 de verschillende golden Gbags ontvangt u een aantrekkelijke korting van €13. Goed voor uw gezondheid, en goed voor uw portemonnee.