Xento
Image default
Woning en Tuin

Nog nooit spijt gehad van een tuindoek in de tuin

Tuindoeken kan je nooit genoeg hebben. Althans, wat wij verstaan onder een tuindoek. Er zijn heel wat stoffen tuindoeken van minderwaardige kwaliteit, maar daar hebben we het niet over. Als wij over een tuindoek spreken, dan hebben we het eigenlijk over een stevig, waterbestendig canvas exemplaar. Onze tuindoeken hebben meer weg van een schilderij dan van een doek.

Meer een poster dan een doek

Waar je deze tuindoeken kunt vinden? Op het internet vind je een waaier aan leveranciers die een kwalitatieve tuindoek kunnen leveren op canvas of poster. Het gaat vaak om zeer grote exemplaren die volledige muren kunnen bedekken. Bij heel wat fabrikanten kan je tuindoeken op maat bestellen. Op die manier passen tuindoeken steeds perfect in de voorziene ruimte. Ideaal als je van perfectie houdt en je tuin helemaal in orde moeten zijn. In tegenstelling tot de meeste tuindoeken, zijn de doeken die wij bedoelen niet van stof, maar van oersterke canvas. Maar dan wel canvas dat tegen een stootje kan, niet verkleurt door UV-licht en waar water geen vast op heeft. Tuindoeken van een kwalitatieve fabrikant kan je in principe winter en zomer laten buiten hangen.

Een tuindoek op maat laten bedrukken

Dubbele tuindoek met ophangogen

Wat je op tuindoeken laat zetten? Wel, die keuze maak je zelf. Er zijn duizenden mogelijkheden. Van heel standaard stockbeelden tot echte pareltjes. Wil je je tuindoek personaliseren en afstemmen op je smaak en/of tuin, dan stuur je je eigen foto door. Ook die kunnen heel wat fabrikanten van tuindoeken perfect maken. De kwaliteit van de foto op je tuindoek is bij de meeste fabrikanten van tuindoeken uitstekend, maar lees er zeker even de reviews op na. Het zou zonde zijn om met een minderwaardige tuindoek opgescheept te zitten, terwijl er heel wat kwalitatieve leveranciers zijn.

Het monteren van een tuindoek is kinderspel

Tuindoeken zijn er in alle mogelijke formaten en ook met de montage kan je alle kanten uit. De meeste mensen bedekken een tuinmuur met een tuindoek, maar net zo goed span je de tuindoek op of plaats je deze in het midden van je tuin. Zowel in grote als kleine tuinen kan je een tuindoek inzetten om je tuin wat extra’s te geven. Op Pinterest en Instagram vind je heel wat inspiratie over welke mogelijkheden er zijn. Heel wat mensen komen met fantastische oplossingen op de proppen. Wacht niet langer en probeer ook eens uit wat een tuindoek kan betekenen voor je tuin. De investering valt reuze mee en je frist er je tuin onmiddellijk mee op.

https://www.tuinposter.nl