Xento
Image default
Woning en Tuin

Nóg meer genieten van uw tuin met een Carpinus betulus

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten, dan is het verstandig om hierbij te kiezen voor de Carpinus betulus. Veel anderen in Nederland gingen u al voor. De populariteit van deze plant is ook niet gek, want door het groenblijvende karakter van deze plant biedt hij veel privacy en beschutting. Kijken er altijd veel mensen in uw tuin, dan is een beukenhaag plaatsen een goed idee. De privacy en beschutting zijn overigens niet de enige redenen dat de plant zo populair is. Wat nog meer redenen zijn, leest u verderop in dit artikel.

Deze sterke plant is een blijvertje

De Carpinus betulus biedt niet alleen beschutting en privacy, maar ook is dit een zeer sterke plant. Deze plant is namelijk minder vatbaar voor ziektes dan veel andere planten. Daardoor kunt u lang genieten van deze plant. Zeker als u uw planten koopt bij Roelands Boomkwekerijen B.V, gaat u voor kwaliteit. Dit komt deels door de ruime ervaring van deze specialist. Hierdoor heeft u de kans om eenvoudig een mooie, sterke plant te kopen. Dit zijn allemaal redenen om uw nieuwe bomen en planten bij deze expert te kopen. Profiteer dus van de voordelen en neem contact op met deze expert voor de mogelijkheden.

Het hele jaar door uw favoriete planten en bomen in huis

Het hele jaar door vindt u de mooiste planten en bomen bij Roelands Boomkwekerijen B.V. Zo kunt u in alle seizoenen uw favoriete boom of plant kopen. Deze specialist heeft veel verschillende soorten bomen en planten in het ruime assortiment. Kies dus voor een mooie haagbeuk of een andere mooie boom of plant. Wilt u dit ook, neem dan contact op met deze specialist. Profiteer ook van de ruime ervaring en het ruime assortiment. Zo kunt u snel uw favoriete boom of plant kopen, die ontzettend lang meegaat.

 

https://www.roelandskwekerij.com/