Xento
Image default
Woning en Tuin

Jablotron alarmsysteem VS waakhond

Bij het beveiligen van huizen is een waakhond een van de meest traditioneelste manieren om dit te doen. Toch zijn er vandaag de dag nog zóveel andere mogelijkheden om je huis zo goed mogelijk te beveiligen. Maar wat is nou de beste keuze?

 

Is een waakhond een goed idee?

Het idee van een hond die het huis beschermt heeft zijn charme, toch moet je er rekening mee houden dat een hond niet alleen beveiligingssysteem is. Een levend beestje in huis halen brengt heel veel verantwoordelijkheden met zich mee. Als dat geen probleem is ben je waarschijnlijk gecharmeerd van het woeste geblaf van de hond op jouw terrein. Toch houden veel inbrekers rekening met waakhonden, zo laten ze de honden inslapen met een slaappil in een stuk vlees. Het vinden van een overleden hond én een inbraak kan een dubbele shock zijn.

 

Jablotron alarmsysteem

Met een jablotron alarmsysteem hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke inbraakpogingen. Doordat het jablotron alarmsysteem kan worden gekoppeld aan je smartphone kun je altijd zien wat er in en rond je huis gebeurd. Daarnaast heeft het een hele makkelijke besturing en dus makkelijk in gebruik. Als het alarm iets ongewoons detecteert krijg je meteen een melding, je zou zelfs kunnen instellen dat er direct een melding naar de meldkamer gaat. Op deze manier ben je extra goed beveiligd en slaap je een stuk fijner. Een hond zou je altijd kunnen aanschaffen voor erbij, zonder de hoofdfunctie beveiliging.

https://comfocare.nl/oplossingen/slimme-beveiliging/jablotron