Xento

apr 25 2019

Houten vloeren den Bosch

Houten vloeren den Bosch? AvanceFloors heeft meerderde verkooppunten van houten vloeren in omgeving den Bosch. Het is een erg populair merk wat binnen Nederland en ver daarbuiten wordt verkocht. Kenmerkend aan deze parketvloeren is dat ze op duurzame wijze worden geproduceerd, van topkwaliteit zijn en bovendien betaalbaar! Op zoek naar nieuwe houten vloeren den Bosch voor in je woning of appartement of voor in een commerciële ruimte? Bekijk dan zeker eens de ruime keuze in stijlen van AvanceFloors parketvloeren. In dit artikel een kort overzicht van onlangs opgeleverde projecten met houten vloeren in den Bosch.

Woonhuis Den Bosch: houten vloeren om op te spelen

Onlangs hebben we in den Bosch aan een jong gezin een houten vloer van AvanceFloors mogen leveren. Bij de keuzen voor de parketvloer waren er een aantal dingen waarmee rekening moest worden gehouden. Er spelen en kruipen jonge kinderen over de parketvloer. Ook het huisdier, een hondje, loopt rond te rennen en springen, en dat regelmatig met vieze voeten. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden in de keuze voor houten vloeren. Uiteindelijk is gekozen voor de Valletta parket vloer in de steeds populairder wordende breedte van 24,5 cm. Het prachtige eindresultaat wordt niet alleen door vader en moeder gewaardeerd, maar ook de jongste in het gezin kan heerlijk spelen en rollen over de houten vloer. Voordeel van deze keuze is dat er weinig onderhoud nodig is. Af en toe stofzuigen en wanneer nodig dweilen. Kortom voldoet de parketvloer volledig aan de eisen van het gezin. Houten vloeren zijn veilig en heerlijk om op te spelen en leven.

 

Restaurant Den Bosch: houten vloeren zorgen voor sfeer

Sfeer en gezelligheid zijn belangrijk in een restaurant. Bij de keuze voor een nieuwe vloer dient daar zeer zeker ook rekening mee te worden gehouden. Kenmerkend aan een houten vloer is dat ze warmte en gezelligheid uitstralen. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud. Perfect dus voor een restaurant. Onlangs hebben we in een koffie en chocoladebar een houten vloer in den Bosch van AvanceFloors mogen leveren. Om te voldoen aan de eisen die het restaurant stelde is gekozen voor de kleur Giza en dat in de afmeting van de razend populaire 18,5 cm. Resultaat? De klant voelt zich thuis en kan heerlijk genieten van zijn speciale koffie en lekkere chocolade bonbons. Missie geslaagd dus met de toepassing van AvanceFloos houten vloeren.

 

Appartement den Bosch: geluidloze houten vloeren

De houten vloeren van AvanceFloors zijn ook prima geschikt om toe te passen in appartementen. Belangrijke zaken waarmee dan rekening moet worden gehouden, zijn de normen en eisen die worden gesteld aan geluid. Met speciale ondervloeren is het leggen van een parketvloer geen probleem. Kies er dan wel voor om de parket vloer zwevend te leggen. Bijkomend voordeel is dat je bij verhuizing de vloer kan meenemen omdat deze los ligt. Onlangs hebben we een houten vloer mogen leggen in een prachtig appartement in de binnenstad van den Bosch. Gekozen is voor de Athos parketvloeren extra smal van 14,5 cm. De gedroomde uitstraling werd een feit. En de bewoners genieten van de slijtvaste en comfortabele houten vloer.

Op zoek naar houten vloeren den Bosch? Bekijk de mogelijkheden van AvanceFloors. 

Written by