Xento
Image default
Woning en Tuin

Een schutting laten plaatsen als fraaie afscheiding van de buitenwereld

Een schutting plaatsen zorgt voor een fraaie afscheiding van de ruimte om uw huis. Maar voor welke schutting kunt u het beste kiezen? Er zijn diverse mogelijkheden die ieder een eigen stijl uitdragen. Dit biedt het voordeel dat voor allerlei huizen en stijlen een schutting te vinden is. Groenservice de Moeren helpt u graag ontdekken welke stijl het beste in uw tuin past. Dit hoveniersbedrijf uit Breda ondersteunt u van de eerste tot de laatste stap bij een schutting plaatsen en biedt dienstverlening op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dit zijn een aantal verschillende soorten.

Een echte eyecatcher of juist één met de rest van uw tuin

Een schutting kan het aanzien van uw tuin volledig bepalen en daarom is het belangrijk de juiste variant te kiezen. Zo is het mogelijk om voor een natuurlijke schutting te gaan. Een mooie toevoeging aan een groene tuin, die de overgang van uw tuin naar de ruimte om het huis zachter maakt. Gaat u liever voor een statement? Een hout beton afscheiding is een mooie combinatie van natuurlijke en stoere materialen en zet een echte statement. Een hardhouten schutting plaatsen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hierbij is niet alleen de standaard versie mogelijk, maar door verschillende ontwerpen kan hardhout op diverse manieren worden geïnterpreteerd.

Mooie schuttingen met een lange levensduur

Groenservice de Moeren levert schuttingen met een lange levensduur. Niet alleen zorgt een schutting plaatsen voor een fraaie toevoeging in uw tuin en kan het een ware eyecatcher zijn. Een afscheiding zorgt tevens voor privacy en beschermt tegen wind en geluid. Daarnaast levert het een stukje veiligheid, omdat niemand zomaar uw tuin in kan lopen. Groenservice de Moeren werkt met een groen hart en de grootste zorg aan tuinaanleg en onderhoud. Voor tuinadvies en –ontwerp bent u bij hen tevens aan het juiste adres. Een schutting plaatsen kan geheel op de manier zoals u in gedachten heeft.

https://groenservicedemoeren.nl