Xento
Image default
Woning en Tuin

Een handgemaakt houten klok kopen

Bij De Lingehof kunt u diverse zelfgemaakt houten woonaccessoires kopen, zoals een klok. Doordat deze klokken handgemaakt worden door mensen met een verstandelijke beperking, is geen enkel product hetzelfde. Daarbij kunt u de klok uitgebreid aan uw wensen laten aanpassen. Zo kiest u zelf de kleuren; van wijzerplaat en plaat aan de achterkant tot de wijzers en de uur-aanduidingen. Daarnaast zijn de klokken beschikbaar in diverse afmeting. Kies voor een kleinere klok met een doorsnede van 40 tot 50 centimeter of juist voor een grotere met een doorsnede van 70 centimeter. Daarbij heeft een moderne handgemaakte klok een 3D-effect door zijn diepte.

Een hanglamp van hout met een duurzaam design

In de shop van De Lingehof kunt u naast het kopen van een houten klok ook terecht voor een hanglamp, plafondlamp en tafellamp van hout. Voordat het product aan u overhandigd wordt, loopt een keurmeester het product uitvoerig na. Een hanglamp van hout is in deze webshop dan ook altijd voorzien van een CE-marketing en snoerpendel met een E27-fitting. Daarbij worden ook de lampenkappen geheel uit hout vervaardigd. Zo geniet u niet alleen van een uniek design, maar is deze ook volledig duurzaam. Kies voor een strakke en moderne lampenkap als ‘Cone’ of juist vor een bollere kap als ‘Globe’. Vervolgens maakt u uw aankoop compleet met een wandsteun of montagebalk.

Kies voor houten woonaccessoires die met zorg zijn gemaakt

In de webshop van De Lingehof vindt u de leukste woonaccessoires van hout. Van een hanglamp van hout tot het kopen van een houten klok; alle producten zijn met zorg gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Alle producten worden met de hand in elkaar gezet, geschilderd en voorzien van een uniek label (van hout) met de naam van de houtbewerker. Bij alle woonaccessoires van deze webshop komt dus uniek maatwerk te pas. Met de aankoop van een houten accessoires vergroot u het gevoel van eigenwaarde van alle mensen die hier hard hun best voor doen.