Xento

mei 7 2020

De voordelen van buiten zonwering in Eindhoven

Het wordt steeds warmer in Nederland en daarom is het verstandig om een zonwering aan te schaffen in Eindhoven. In Eindhoven is namelijk het bedrijf Sunworkx  gevestigd. Dit is een bedrijf die uitsluitend kwaliteitsproducten levert. Nu het in Nederland steeds warmer wordt, begint de Nederlandse cultuur ook steeds meer te lijken op die van Zuid-Europese landen. Dat wil zeggen dat gezinnen, vrienden en familie graag buiten samenkomen. De woonkamer verplaatst stukje bij beetje naar de tuin. Maar de zon brengt helaas ook gevaren en discomfort met zich mee. Een parasolletje in de tuin is niet meer voldoende. Steeds meer mensen schaffen daarom zonwering in Eindhoven aan: zo hebben ze de luxe om buiten te leven, maar blijft de temperatuur aangenaam en wordt Uv-straling geblokkeerd. Ook iets voor u? Kies dan voor zonwering in Eindhoven.

Verkoeling en bescherming

Zonwering voor buiten is één van de eenvoudigste en goedkoopste oplossingen om uw buitenruimten te koelen. De zonwering verkoelt niet alleen, maar zijn ook een goede manier om uzelf en uw gezin te beschermen tegen ultraviolette straling die de zon met zich meebrengt. Buitenzonwering gaan verblinding en stof tegen, en bieden bovendien privacy. Wist u trouwens dat oppervlakken die aan het begin van de dag in de schaduw staan, minder opwarmen, dus zodra de zon hier wél op begint te schijnen blijft de ruimte alsnog koel. Wanneer u buiten zonwering in Eindhoven aanschaft, kunt u hele delen van uw tuin koel houden, ook wanneer het erg warm is. 

Binnen afkoelen

Buitenzonwering kan uw woning ook van binnen afkoelen. Wanneer u de zonwering voor uw woning in Eindhoven gebruikt voor gebieden tegen uw huis aan, valt een deel van de schaduw op de muren van uw woning. Als de ramen van uw woning minder zon vangen, wordt de kamer hieraan verbonden minder opgewarmd. Dit komt omdat de zonnestralen worden geblokkeerd door de zonnewering, vóórdat ze de kans krijgen om uw woning binnen te schijnen om vervolgens te worden omgezet in warmte. Dit maakt bijvoorbeeld uw woning koeler waardoor u geen ventilator of airconditioner neer hoeft te zetten. 50 procent van de warmte in uw woning komt namelijk binnen door de ramen. Goede isolatie door zonwering te monteren helpt aanzienlijk bij het verlagen van de temperatuur binnen én buiten.

 

https://sunworkx.nl/

Written by